Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 11:30

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenická rezerva v krátké době po druhé navštívila Volary a po A týmu obrala o body i rezervu Tatranu, které vsítily nepopulárního bůra


Branky


0

Volarská rezerva je jednoznačně nejhorší tým soutěže. V minulém kole se celek dostal již přes sto branek v jeho síti. Volarští dali jednoznačně nejméně gólů a nula bodů je předurčuje k tomu, aby se na ní získávaly body. Peckáři i ve velké zimě si s domácícmi vytvořili soustavný tlak a zisk bodů byl pro ně povinností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velklé zimě rozhodli hosté za první poločas, kdy vsítili čtyři branky.

Volary jsou na hranici středu Šumavy, kam se o víkendu vrátila zima a bylo to znát. Malý počet diváků a hráči s teplými doplňky moc k fotbalu nepřidalo. Hosté věděli do čeho jdou, neboť před dvěma týdny zde porazili domácí první tým. Na nerovném terénu se víc roztáhli a již v páté minutě šli po hrubé chybě domácí obrany do vedení. To předurčilo ráz utkání. Volarští se pořádně nedostali za polovinu hřiště. Hosté byli u všech míčů dřív a zejména mnoho individuálních výkonů z řad domácích hráčů nevedlo k úspěchu. Lheničtí si v pohodě zakombinovali, vyzkoušeli dost herních variant a hlavně přidali další branky. Poločas rozhodl prakticky o výsledku a hosté byli spokojení.

Druhý poločas se dohrál v režii hostí, kteří hodně polevili a výsledkem byl již nepopulární pátý v domácí síti.

Ve druhém poločase dávala zima o sobě znát čím dál víc a nad hřištěm se prohnalo i několik sněhových vloček, které vyháněly diváky pod střechu tribuny. Hrálo se na obou stranách jen z povinnosti a ani jeden tým se do fotbalu moc nehrnul. Hosté již v pohodě vše kontrolovali a domácí netaktický i nefotbalový projev spíš nudil než bavil. Hosté si tak do kraje třešní a tepla odvezl po zásluze tři body a na jaře drží solidní formu.



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice B
Pavel Prenner, hráč: Do Volar jsme jeli za sněhových přeháněk a tak se nám do té zimy ani moc nechtělo. Věděli jsme co nás zde čeká a tak hřišti jsme přizpůsobili taktiku. Kluci to i dnes stejně jako před dvěma týdny s áčkem zvládli. Nebyl to žádný fotbal k pokoukání, jednak to počasí a taky hřiště zde nenutí k nějaké solidní hře. Za tři body jsme rádi a snad příští víkend již bude tepleji.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - D. Kučera [-] , M. Laci [-] , D. Žárovský [-] , L. Svintek [-] , F. Muzika [-] , P. Trančík [-] , P. Zvonek [-] , E. Hána [-] , M. Muzika [-] , P. Zelenka [-]

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - P. Lukšovský [-] , J. Exner [-] , P. Sládek [-] , J. Gregora [-] (52. J. Beran [-] ) , L. Burda [-] , P. Starý [-] , R. Sura [-] , J. Mrkvička [-] , J. Krotký [-] , P. Šíma [-]

ŽK: 81. P. Trančík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PODRACKÝ Emil (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.