2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinečtí se na jaře trápí a na výhru se Zbytinskými se hodně nadřeli


Branky


0

U dolního toku Blanice se hrál zajímavý zápas v posledních deseti minutách. Zbytinští favorita trápili až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl Ťápal, který se hned v úvodu dvakrát prosadil.

Vše bylo rozhodnuto prakticky v rozmezí prvních deseti minut, kdy se domácí Ťápal, trefil dvakrát. Husinečtí se tím uklidnili a převzali otěže prvního dějství pevně do kopaček. Jenže klidu bylo až moc a hosté se pomalu začali dostávat do hry. Zbytinští, kteří to na Husinecké umí, začali kombinovat a pomalu se dostávali i do šancí. Lebeda, Lenc a Vojtěch Šnajdr zaměstnávali obranu domácích, která byla pozorná a pokud něco prošlo, pochytal to Socha v brance Husince. Hrál se zajímavý zápas, kdy kombinace obou týmů končily vesměs na dobrých obranách.

Druhá část byla podobná první. Zápletku přinesla poslední čtvrthodinka, kdy hosté snížili a dostali se do zápasu.

Husinečtí i v této části kontrolovali vývoj utkání. V pohodovém tempu Husinecké nepouštěli hosty do velkých šancí. Zbytinští hráli velmi dobře a na hřišti favorizovaného Husince se snažili hrát aktivně. To vše se jim dařilo a v závěrečné čtvrthodince se nadechli k náporu, který korunovali Vojtěchem Šnajdrem. Zápas získal nový náboj a začalo se hrát velmi zajímavé utkání. Domácí najednou byli pod tlakem a Zbytinský Lebeda a Lenc nechali vyniknout gólmana Sochu. Husinečtí se snažili o rozhodnutí a tak se v této fázi hrál velmi dobrý fotbal, který skončil šťastnou výhrou domácích. Poněvadž i na podzim skončil zápas vítězně pro Husinec, tak v boji o krále Blanice již zůstávají domácí se Záblatím.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Vojtěch Kosmata, hlavní pořadatel: Zbytiny se od začátku jara hodně zlepšili a nám to dnes ukázali. My jsme po rychlém vedení přestali hrát a štěstí bylo, že hosté to nevyužili. Jinak se hrál dobrý zápas a posledních deset minut bylo výborných z obou stran.

TJ Zbytiny
Luděk Tuka, trenér hostí: Po deseti minutách jsme byli na ručník a domácí nám dávali hodně zabrat. Domácí se po druhé brance asi uklidnili až moc a my jsme se dostali i do zajímavých šancí a hlavně do hry. Druhý poločas byl vyrovnaný a škoda, že jsme nedali branku dřív. Posledních deset minut se hrál výborný fotbal a já jsem rád, že kluci zde zanechali dobrý dojem.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - M. Wágner [-] - J. Pešek [-] , I. Štangret [-] - R. Kneifl [-] , M. Předota [-] (72. J. Havlíček [-] ) - L. Novotný [-] , M. Vazur [-] , J. Ťápal [-] (27. E. Rauscher [-] ) , P. Zelený [-] , P. Kůs [-]

TJ Zbytiny
J. Véber [-] - P. Lebeda [-] , J. Čutka [-] , O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] , Z. Lenc [-] (70. J. Sedlák [-] ) - K. Hettner [-] , P. Mikula [-] , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] - T. Čutka [-] -

ŽK: 50. M. Vazur , 80. R. Kneifl - 62. O. Parus .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAJER Pavel (N), LOHYNSKÝ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.