1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší senzace kola se zrodila na Nebahovském kopci


Branky


5. V. Rosa - 2. Z. Lenc , 60. Z. Lenc
0

...  kde trápící se Zbytiny vzaly domácím vítr z plachet a po boji odvezly tři body pod Svatou Magdalénu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytinští zaskočili domácího favorita a zodpovědnou hrou v prvním dějství ukázali domácím, že i tým zespoda tabulky fotbal umí

Domácí svatyni tentokrát nehájil matador Medřický, ale Tomáš Starý. Tím nechci říci, že by tohle stálo domácí tři body, neboť Starý chytal velmi dobře. Hosté tentokráte favorita zaskočili po všech stránkách. Zodpovědnou hrou v obraně a jediným útočníkem na hrotu překvapili domácí.  Pro ně se stalo dobývání zahuštěné obrany velkým problémem. Hostující obrana dirigována kapitánem Vébrem hrála zodpovědně a Lenc s Lebedou byli zase pro domácí hrozbou z brejků. Od začátku se oba týmy snažily o rychlý přechod z obrany a hosté hned z prvního vážnějšího útoku vsítili již v druhé minutě Lencem vedoucí branku. Domácí se nesložili a již za tři minuty Václav Rosa vyrovnal. Zbylých čtyřicet minut již obrany nedovolily žádnou velkou šanci. Domácí se čtveřicí Rosů snažili o zteč a když to nešlo jim snažil se Cinádr, ale obrana Zbytin i gólman Václavík byli proti.  Jak plynul čas, Nebahovští znervózněli a na hře to bylo znát.

  Hosté hráli na brejky a Lenc jako jediný útočník se snažil a když jej dobře z obrany podporoval agilní Lebeda, který je vyučen fotbalovým útočníkem, domácí museli být ve střehu. Nebahovští si vytvářeli šance jen po rohových kopech, které bravurně řešil Véber a Václavík, a tak se domácí museli spokojit s poločasovou dělbou bodů.

 

Druhý poločas byl pro domácí marným dobýváním zbytinské svatyně, které skončilo v 60. minutě po druhé brance hostí

V druhém poločase domácí vsadili vše na jednu kartu a to na útok. Hosté s taktikou na jednoho útočníka s vyztuženým středem domácí rozehru zachytávali, a tak to pro Nebahovské bylo velmi složité. Celek z horního toku Blanice v Nebahovech ukázal svou lepší fotbalovou tvář a domácí nepříjemně zaskočil.  Ofenzivu domácích až do vystřídání řídil velmi aktivní Cinádr, ale bohužel bez efektu. On ani Rosové nedokázali překonat dobře hrající hosty a v brance držel jejich aktiva Václavík. Zbytinští stále hrozili z brejků a opět jim to vyšlo, když v šedesáté minutě je poslal do vedení druhou brankou v zápase Lenc. Nebahovští zůstali jak opaření a trvalo jim to až do závěru utkání, kdy již nenašli odpověď. Po velmi dobrých výsledcích přišla studená sprcha a pro Zbytinské toto vítězství znamená hodně, jednak se konečně ukázali jako fotbalový tým a po perfektním taktickém výkonu ukázali, že fotbal hrát umí. Zaskočili favorizované domácí po všech stránkách a tímto výsledkem překvapili určitě všechny.



Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
Libor Nechoďdomů, funkcionář Nebahov: Dnes nás Zbytinský celek nepříjemně zaskočil. Jejich hra na jednoho útočníka a zejména solidní obrana, to byl pro nás velký problém. Bohužel dnes jsme si sice moc šancí nevytvořili a když přišly, tak Véber s Václavíkem to vyřešili perfektně. Nezbývá než Zbytinským poblahopřát. Jen nechápu, že po takovém výkonu jsou tak dole. My jsme neodehráli špatné utkání, ale bohužel štěstí se k nám odvrátilo zády a hlavně hosté hráli opravdu výborně.

TJ Zbytiny
Vojtěch Tuka, vedoucí a trenér Zbytin: Dnes jsme překonali sami sebe. Kluci to odmakali parádně a já jsem rád, že předvedli, že fotbal umíme. Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř, který má solidní sezónu. Vyšla nám taktika s jediným útočníkem a zabezpečeným středem hřiště. Podařilo se nám eliminovat domácí tlak a nepustili je ani do brejků. Dnes jsem spokojen a snad začne náš obrat k lepšímu.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
T. Starý [-] - V. Rosa [-] , P. Rosa [-] (65. J. Homolka [-] ) , V. Valouch [-] (59. R. Černý [-] ) , R. Cinádr [-] (84. D. Nový [-] ) , K. Starý [-] , J. Mikeš [-] (46. J. Štrobl [-] ) , M. Rosa [-] , D. Rosa [-] (65. S. Sitter [-] ) , F. Špán [-] , P. Pešek [-]

TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - J. Véber [-] , P. Lebeda [-] , F. Šnajdr [-] , A. Lohynský [-] , O. Parus [-] - L. Václavík [-] (76. J. Sedlák [-] ) , K. Hettner [-] (30. P. Mikula [-] ) , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] - Z. Lenc [-]

ŽK: 19. J. Mikeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - ČMIEL Jiří (N), JOZA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.