3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra je druhá. Merklín prohrál o dvě branky


Branky


0

Poslední zápas I. A třídy přinesl souboj o druhé místo mezi ašskou Jiskrou a Merklínem. Ze zápasu nakonec odcházeli s lepší náladou hráči domácí Jiskry, kteří zvítězili 3:1 a mohou tak slavit zisk pomyslné stříbrné medaile.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrálo nahoru dolů, obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování, ale dlouho se úvodní branky fanoušci v Aši nemohli dočkat. Na řadu přišla až ve 31. minutě a postaral se o ní domácí Tomáš Vojík. Merklín si sice vytvořil několik šancí k vyrovnání, ale brankář Hrabčák byl pozorný a v prvním poločase nepustil za svá záda ani jeden pokus soupeře.

 

Ve druhém poločase byl k vidění podobný fotbal jako v tom prvním. Merklínu se podařilo vyrovnat v 60. minutě, když dostal pas do vápna Marek Denčev. Ten šel do souboje s brankářem, udělal mu kličku a pohodlně zakončil do prázdné brány. Merklín se ale z vyrovnávací branky neradoval dlouho. Za další minutu se totiž opřel do balónu Tomáš Vojík a svoji druhou brankou v zápase poslal Aš do vedení. Hosté pak otevřeli zadní vrátka a vytvořili si několik příležitostí ke srovnání skóre. Jenže místo vyrovnávací branky přišla na řadu třetí přesná střela Tomáše Vojíka, který rozhodl o tom, že Aš zvítězí v poměru 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Myslím si, že jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Do utkání oba týmy nastoupili ve značně oslabených sestavách, což bylo vidět i na úrovni utkání. Domácí byli šťastnější, dali nám na 2:1, my jsme to otevřeli a dostali další branku. Jsem rád, že je už konec soutěže a budeme mít čas, aby se hráči uzdravili. Dopadlo to dobře, skončili jsme pátí, takže spokojenost.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - M. Pilař [-] - D. Kubinec [-] - P. Smáha [-] , M. Turták [-] , J. Hančík [-] , T. Vojík [-] , J. Jarausch [-] , M. Kohuťár [-] (46. J. Bubla [-] ) , L. Houdek [-] , L. Trešl [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] , J. Vedlich [-] (8. M. Šuver [-] ) , M. Wöllner [-] - J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] , P. Veselý [-] - M. Petrik [-] , M. Denčev [-] , A. Neč [-] , P. Chomát [-]

ŽK: 73. J. Hančík - 55. A. Neč , 75. P. Chomát .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bušek Josef - HRNČÁL Jiří, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.