1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín bere další tři body. Obral Trstěnici


Branky


47. L. Horní - 14. P. Chomát , 51. M. Vlčko , 87. L. Horák , 90. L. Horák
0

Trstěnice v posledních kolech prohrává jeden zápas za druhým a předposlední kolo I. A tříd nebyl výjimkou. Na její hřiště zavítal silný Merklín, který dokázal domácí tým přehrát jednoznačně 1:4.  

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak Trstěnice, tak i Merklín nastoupili od zápasu 25. kola I. A třídy v oslabených sestavách, což ale na fotbalovém klání nebylo ani moc poznat. Obě mužstva se od začátku snažila útočit, vytvořila si několik šancí a prvním, kdo se prosadil, byl ve 14. minutě hostující Petr Chomát, jenž poslal míč levou nohou na bližší tyč. Další gólové příspěvky už fanoušci v prvním poločase neviděli.

 

Museli si na ně počkat až do druhé půle. K jejich radosti se ve 47. minutě prosadil Lukáš Horní, jenž využil zaváhání merklínské obrany a tváří v tvář brankáři Dobešovi se nemýlil. Bylo to ale naposledy, co se domácí hráči spolu s fanoušky radovali. Od té doby totiž převzal iniciativu hry hostující Merklín, který se v 51. minutě opět ujal vedení. Odražení balón se totiž dostal na kopačku Milana Vlčka, který přesnou střelou po zemi k pravé tyči dával na 1:2. Trstěnice si v následujících minutách vytvořila šance, kterými mohla srovnat brankový účet utkání, ale kýženého vyrovnání se nedočkala. Když v 87. minutě vyslal Pavel Veselý přesnou ulicí do úniku Libora Horáka, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Ten samý hráč pak v poslední minutě zápasu po přihrávce Vlčka ještě pečetil vítězství svého týmu. Trstěnice tak prohrála s Merklínem 1:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Jako poslední dobou jsme nastoupili se slepenou sestavou. Byli jsme celý zápas lepší a v prvním poločase jsme dokázali dát jednoho góla. O poločase jsem musel na hřiště já. Domácí dokázali vyrovnat, ale pak jsme byli zase lepším týmem, dali jsme na 2:1 a ke konci zápasu, když domácí otevřeli obranu při snaze vyrovnat, jsme z brejku dali dva góly.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - P. Nečas [-] , L. Horní [-] , R. Kojma [-] (58. L. Radil [-] ) , M. Pešek [-] , J. Šprincl [-] , P. Jaroš [-] , M. Štrupl [-] , T. Pečínka [-] , S. Staněk [-] , J. Květoň [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] , J. Vedlich [-] , M. Wöllner [-] , P. Hladík [-] - J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] , P. Veselý [-] - M. Barth [-] (45. M. Vlčko [-] ) - P. Chomát [-] , M. Petrik [-] (90. J. Hromádka [-] )

ŽK: 31. R. Kojma , 40. M. Pešek - 83. P. Hladík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - BUŠEK Josef, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.