1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra remizovala s Vintířovem. Ten nakonec získal prémiový bod


Branky


0

Jiskra Aš, která v předchozím kole dokázala zvítězit na hřišti Bochova, přivítala v rámci 24. kola I. A třídy na domácí půdě tým Vintířova, který dokázal porazit Merklín. Zápas mezi Aší a Vintířovem nakonec přinesl dva góly a to každý na jedné straně, takže skončil remízou 1:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aš do utkání doslova vlétla a vytvořila si během prvních deseti minut tři obrovské šance, jenže ani jednu z nich, i kvůli výborným zákrokům Střimelského, využít nedokázala. Na gól si tak musela počkat do 15. minuty, kdy střelu z trestného kopu vyrazil brankář Vintířova pouze před sebe na volného Jozefa Hančíka, pro kterého nebylo těžké dopravit míč za brankovou čáru. Úvodní tlak domácího celku ale postupně ochabl a do hry se dostal také soupeř z Vintířova. Ten se v následujících minutách dostal do několika výborných příležitostí, jenže ani jednu nedokázal přetavit ve vyrovnávací branku, a tak se odcházelo do šaten za stavu 1:0.

 

 

Ve druhém poločase se hrálo nahoru dolů, šance byly na obou stranách, jenže diváci, kterých dorazilo sto dvacet, se na gól načekalo dost dlouho. Přesněji řečeno do 78. minutě a k nelibě většiny z nich to byli hosté, kteří vyrovnali zásluhou Libora Gašpara, který ve shluku těl poslal míč patičkou do sítě ašské brány. Vstřelený gól Vintířov nakopl a v posledních minutách mohl strhnout vedení na svoji stranu, jenže výborný brankář Hrabčák byl rázně proti. Utkání tak dospělo do pokutových kopů, ve kterých byli šťastnější hráči Vintířova, jenž získali prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Měli jsme v prvních deseti minutách tři vyložené šance. Bylo to vyrovnané utkání. Jednou jsme tlačili my, podruhé soupeř a myslím si, že je remíza zasloužená. Na penalty vyhrál šťastnější. Jediné co bych k tomu řekl, že vynikající výkon podal náš gólman, díky kterému máme bod, protože soupeř měl vyloženější šance.

TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Výsledek odpovídá průběhu zápasu, který byl vyrovnaný. Šance byly na obou stranách, ale utkání dospělo do penalt, což je loterie. V posledních deseti minutách jsme mohli strhnout výsledek na naši stranu, když jsme šli třikrát sami na bránu, ale šance jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - M. Pilař [-] - D. Kubinec [-] (81. J. Bubla [-] ) - M. Turták [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] , J. Jarausch [-] , M. Kohuťár [-] (74. P. Smáha [-] ) , J. Hančík [-] , J. Čermák [-] (46. L. Trešl [-] ) , P. Maher [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , P. Hnojílek [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 19. J. Jarausch , 28. D. Kubinec , 35. P. Maher , 83. M. Pilař , 89. V. Hrabčák - 73. J. Duplinský , 73. M. Jonáš , 89. R. Bečvář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmat Robert - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.