Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:00

22.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice doma nestačily na Hroznětín


Branky


0

Hroznětín dokázal v posledním kole remizovat s Františkovými Lázněmi a minimálně stejný bodový přísun chtěl zopakovat i v zápase ve Žluticích. Ty si ale chtěly napravit reputaci po nevydařeném zápase ve Staré Roli. Žlutice v utkání s Hroznětínem hrály dobře, okupovaly branku soupeře celý druhý poločas, ale ani to na výhru nestačilo a svému sokovi podlehli v poměru 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se na úvodní branku čekalo opravdu dlouho. Začátek zápasu sice vyšel lépe Žluticím, které byly aktivní, tlačily se do zakončení, jenže gólově se ne a ne prosadit, protože všechny jejich šance chytal výborný Rams v brance Hroznětína. O úvodní gól zápase se tak postaral hostující tým, který poslal do vedení ve 39. minutě Lukáš Ondráček. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Za další dvě minuty totiž vedl Hroznětín už o dva góly, když poslal míč za brankovou čáru opět Lukáš Ondráček.

 

Do druhého dějství nastoupil domácí tým s tím, že se pokusí o vyrovnání. Od začátku poločasu číslo dvě to vypadalo, že by se to mohlo Žluticím podařit, protože jejich šance byly doslova stoprocentní. Jenže k jejich smůle se v gól proměnila pouze jedna, když centr letící do vápna poslal hlavou na zadní tyč Martin Kopelent. Žlutice měly výborné šance k tomu, aby utkání srovnaly, jenže jejich koncovka byla doslova tristní. Domácí celek pak mohl být ještě rád, že Hroznětín nevyužil brejkovou situaci. Jenže to bylo v podstatě jedno. Žlutice do samého závěru zápasu nedokázaly vyrovnávací branku vstřelit a tak prohrály těsně v poměru 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Ve druhém poločase jsme měli obrovský tlak, hrálo se na jedné půlce, ale zahodili jsme šance, které ani zahodit nešly. Prostě jsme zahazovali neskutečné věci a soupeř nám ze třech brejků dal dva góly. Ve druhé půli měli ještě jednu šanci, ale jinak soupeř pouze vykopával balóny.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - L. Kožíšek [-] , R. Suchánek [-] (44. M. Bok [-] ) , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , D. Fides [-] , D. Učík [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , L. Hořt [-] (46. E. Hůrka [-] ) , T. Koch [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] (85. M. Mičkanin [-] ) , M. Benda [-]

ŽK: 65. J. Pěnkava - 80. J. Provazník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Talpáš Petr - PACHTOVÁ Michaela, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.