Františkovy Lázně zvítězily nad Chyší


Branky


21. S. Šlesingr (p.) , 22. B. Petrák , 43. B. Petrák , 48. S. Šlesingr (p.) , 88. F. Novák - 86. J. Lábr (p.)
0

Františkovy Lázně, kterým se forma zvedá raketovým tempem přivítaly na domácí půdě tým Chyše, která se nachází v horních příčkách tabulky a je žhavým aspirantem na postup. Utkání, které mělo být vyrovnané, ale zase tolik dramatu nepřineslo a domácí tým si se soupeřem poradil celkem bez obtíží, když zvítězil 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Františkolázeňští fotbalisté vstoupili do utkání aktivně a už během úvodních minut si vytvořili několik příležitostí, které mohli skončit první brankou zápasu, jenže ani jednu svoji šanci proměnit nedokázali. Růžky vystrčila i Chyše, ale ani jeden ze dvou brejků brankou také neskončil. Domácí byli více aktivní a svým pohybem si také došli pro pokutový kop, který ve 21. minutě proměnil Stanislav Šlesingr. Chyše se nestačila ani vzpamatovat a už lovila míč zpoza brankové čáry podruhé, když střílel přesně mezi tyče Bronislav Petrák. V tu chvíli byl na hřišti pouze jeden tým a to ten domácí, který se tlačil do dalšího zakončení a svého soupeře téměř k ničemu nepustil. Navíc těsně před koncem poločasu zaznamenal svoji druhou trefu v zápase Bronislav Petrák úžasnou střelou ze třiceti metrů a bylo to už 3:0.

 

Chyše nastoupila do druhého dějství s tím, že se ještě popere o výsledek zápasu, jenže její aktivita byla zkrocena hned v úvodu druhého poločasu poté, co měli domácí k dispozici další pokutový kop, jenž proměnil Stanislav Šlesingr. Hrálo se pak nahoru dolů, Chyše měla pár šancí, jenže gól se ji dát dlouhou dobu nedařilo. Navíc si zkomplikovala cestu za jakýmkoliv příznivým výsledkem vyloučením v 79. minutě, kdy musel ze hřiště předčasně Záluský. Přeci jen se ale Sokol branky dočkal. Ač oslaben o jednoho hráče, nastřelil v pokutovém území ruku soupeře a penaltu pak proměnil Jaroslav Lábr. To bylo ale ze strany hostující vše. Stav zápasu pak jako poslední změnil František Novák v 88. minutě. Františkovy Lázně tak zaslouženě zvítězily nad Chyší v poměru 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Zmáčkli jsme soupeře hned od začátku. Vyšel nám ale v podstatě celý zápas. Dali jsme v prvním poločase čtyři góly a soupeře jsme přehráli. Zápas se nám povedl. Běhali jsme. Když chceme hrát, tak nemáme konkurenci. Povedlo se, vyhráli jsme. Měli jsme hodně šancí, dali jsme z nich pět gólů. Musím ale uznat, že Chyše byla jeden z nejlepších soupeřů, který u nás hrál.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: – Zase jsme jeli v jedenácti lidech s tím, že jsme posledního sháněli na poslední chvíli. Soupeř byl dobrý, my jsme byli hodně ustrašení a víceméně měl soupeř od začátku více ze hry. My jsme měli jeden, dva brejky, ale góla jsme nedali. Hloupě jsme pak faulovali ve velkém vápně a soupeř se ujal vedení. Pak jsme udělali další chybu a místo toho aby náš obránce přerušil hru, tak jsme dostali gól na 2:0. Pak už jsme byli ve velké křeči a nebyli jsme schopni nic vymyslet. Poločas skončil 3:0 a řekli jsme si, že chceme hrát nějak důstojně, nicméně jsme dostali další branku a opět po chybě vzadu. Pak se hrálo nahoru dolů, soupeř se snažil více držet míč. Pak jsme udělali jeden rychlý brejk, kdy jsme trefili ruku a měli jsme penaltu, takže jsme snížili na 4:1, ale vzápětí udělal soupeř rychlý útok a bylo to 5:1. Prohráli jsme si to tím, že jsme neměli nasazení, neměli jsme agresivitu. Za první poločas jsme měli odpískáno jen pět faulů a to je málo. Svědčilo to o tom, že jsme byli všude pozdě. Myslím si, že domácí zaslouženě vyhráli a to, že jsme jeli v jedenácti lidech je naše ostuda a musíme se rozmyslet, jestli budeme mít tři mančafty anebo se zruší jeden tým. Já jsem si přál, aby se dorost zrušil, ale neudělalo se to a teď nejsou lidi vůbec a je to škoda, protože bychom měli na to, abychom ten postup ubojovali, ale základna je malá a nemůžu vyndat kluky, kteří jsou vyždímaní, protože je nemám za koho vystřídat.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [1.0] , V. Šiman [-] , M. Pobjecký [-] (46. M. Heller [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] , L. Bill [-] (67. J. Tržil [-] ) , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-] (81. M. Čvančara [-] )

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , R. Záluský [-] , J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] - M. Brejcha [-] , M. Bouška [-] , P. Tichý [-] , V. Dvořák [-] - M. Dorňák [-] , J. Lábr [-]

ŽK: 65. L. Bill , 66. J. Karafiát , 73. M. Falář , 85. M. Heller - 69. J. Kadlec . ČK: 79. R. Záluský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - BUŠEK Josef, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.