2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice zvítězila na domácím hřišti nad Františkovými Lázněmi


Branky


0

Trstěnice dokázala z prvních dvou jarních kol urvat pouze jeden bod a proti Františkovým Lázním si chtěla spravit chuť navíc před domácím publikem. Bylo ale jasné, že to nebude jednoduché utkání, protože Františkovy Lázně dokázaly v posledním utkání porazit silnou Aš. Trstěnice ale předvedla, že se s ní na jaře musí počítat a svého soupeře nakonec porazila 2:0 poté, co hosté nezopakovali výkon z předešlého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo to prvních dvacet minut hry, které nakonec rozhodly o osudu utkání. Trstěnice začala zápas aktivně a drala se do zakončení, což františkolázeňským fotbalistům dělalo problémy. O první branku utkání se postaral v 10. minutě Filip Kovárník. Za dalších sedm minut se navíc domácí celek radoval před zraky třiceti fanoušků z další branky poté, co nasměřoval míč za záda Hellera Petr Nečas. Františkovy Lázně se po dvou inkasovaných brankách nesesypaly a byly to ony, kdo převzal iniciativu hry. Snažily se o co nejrychlejší korigování skóre, jenže to nepřišlo. Šiman pelášil několikrát sám na bránu, ale překonat výborného Slivoněho nedokázal. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

 

A tento stav zůstal stejný i po devadesáti minutách hry. Františkovy Lázně nepředváděly výkon, který je zdobil v utkání s Jiskrou a nedokázaly vstřelit ani jednu branku. Sice měly několik výborných příležitostí, jenže buď zafungovala domácí obrana na jedničku anebo je zlikvidoval brankář domácího celku. Na Trstěnici naopak byla vidět chuť, se kterou domácí borci hráli 16. kolo I. A třídy a díky bojovnosti nakonec i udrželi dvoubrankový náskok až do posledního hvizdu rozhodčího.



Ohlasy k zápasu



FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Byl to hrozný výkon. Přijeli jsme tam po utkání s Aší jak mistři světa, přitom nehrál Bezdička a další kluci ze základu. Podcenili jsme je. Během dvaceti minut jsme dostali dvě branky, pak jsme soupeře dostali pod tlak, měli jsme tam pět tutovek, Šiman šel několikrát sám na bránu, ale zkrátka neměl svůj den. Soupeř nás chutí a bojovností přehrál.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - M. Štrupl [-] , L. Karlíček [-] , J. Kysela [-] (71. J. Květoň [-] ) , P. Jaroš [-] - P. Nečas [-] , J. Šprincl [-] , D. Kovárník [-] , D. Klečka [-] (59. M. Pešek [-] ) - J. Vyšňovský [-] (81. F. Větrovský [-] ) , F. Kovárník [-] -

FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - S. Šlesingr [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] (62. J. Brňák [-] ) , M. Falář [-] , M. Heller [-] , B. Petrák [-] , L. Homola [-] , M. Haberle [-] (85. V. Nguyen [-] ) , J. Karafiát [-] , M. Podlipský [-] (26. M. Čvančara [-] )

ŽK: 25. M. Štrupl , 80. J. Vyšňovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bušek Josef - MATĚJKA Aleš, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.