R. Ohryzek 35.
M. Kulčák 59. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

24.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o záchranu zvítězil Nový Hrozenkov


Branky


35. R. Ohryzek , 59. M. Kulčák (p.)
0

Lhotka přijela do Nového Hrozenkova pro body, to se však nepovedlo. Hosté nedokázali vstřelit ani jednu branku a prohráli 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohryzek otevřel skóre

Od úvodního hvizdu se hrál zajímavý fotbal. Oba celky se snažily hrát ve velkém tempu, ale nedokázaly si vytvořit potřebné šance ke skórování. Do první větší příležitosti se dostal hostující Burda, jenž napřáhl z dvaceti metrů, ale Novosada zachránilo břevno. Lhotka byla aktivnější a opět mohla jít do vedení, ale z bezprostřední blízkosti se nedokázal prosadit Bajar. Hrozenkov je známý dlouhými auty, kterými hrozil i v tomto utkání, jeden z nich propadl až ke gólmanovi Ručkovi, jenž míč nohou vyrazil do bezpečí. V 35. minutě přišla první branka utkání, z brankové čáry putoval centr do šestnáctky, kde se nacházel úplně volný Roman Ohryzek, jenž neměl problém zakončit do protipohybu brankáře – 1:0. Hrozenkov mohl přidat záhy druhou trefu, ale plachtící ránu Ručka vyrazil nad bránu. 

Pojistku přidal z penalty Kulčák

Druhý poločas herně připomínal ten první. Obě mužstva hrála aktivní fotbal nahoru, dolů. Lhotce však postupně začaly docházet síly a přestala si vypracovávat gólové příležitosti. Domácí se čím dál více dostávali k ohrožení hostující branky a svoji herní převahu přetavili v pojišťující druhou trefu v 59. minutě, po jasném faulu Nohavicy proměnil pokutový kop Martin Kulčák – 2:0. Domácí měli další šance ke skórování, ale hosty držel nad vodou dobře chytající Ručka. Lhotka záchranářský boj nezvládla a z Hrozenkova si odvezla prohru 0:2. 



Ohlasy k zápasu



Lhotka n.B.
Petr Ručka - brankář: "Od začátku se hrálo nahoru dolů, ale bez pořádného zakončení. Hrál se kombinační fotbal po zemi. Domácí hráli dobře, ale i my jsme nehráli špatně. Prostě nemáme štěstí v zakončení. Ale na žádné štěstí se nehraje a bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo."



Sestavy


TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - P. Orság [-] (85. R. Šiška [-] ) , M. Vráblík [-] , R. Ohryzek [-] , O. Šulák [-] , M. Orság [-] , T. Štuler [-] , M. Kulčák [-] , M. Orság [-] , R. Kalina [-] , P. Orság [-]

Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - K. Nohavica [-] , M. Chocholatý [-] , L. Trefil [-] - F. Šobora [-] , P. Rosenkranc [-] - P. Bajar [-] - M. Sovák [-] , A. Petřek [-] , J. Burda [-] , L. Šebesta [-]

ŽK: 31. R. Ohryzek , 51. P. Orság , 64. M. Orság , 81. T. Štuler - 58. K. Nohavica , 90. M. Sovák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - KOVÁŘ Miroslav (N), BAJAR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.