2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl Šulák


Branky


0

Třetí Halenkov přivítal na svém hřišti pátou Poličnou. Zajímavý zápas nakonec dovedli do vítězného konce domácí, kteří zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šulák bleskově otevřel gólový účet zápasu

Šlágr 22.kola Okresního přeboru se odehrál v Halenkově, kde místní Tatran přivítal Poličnou. Halenkov mívá výborné starty do utkání, což potvrdil i tentokrát. Hned ve třetí minutě prošel Jan Šulák z levé strany hřiště až do vápna a střelou mezi nohy brankáře Včelného otevřel gólový účet zápasu – 1:0. Halenkov i po úvodní brance pokračoval v atraktivním kombinačním fotbale a nepouštěl hosty téměř do ničeho. Ve 20. minutě Tatran odskočil na rozdíl dvou branek. Výborně hrající Jan Šulák elegantně obešel dva protihráče a přízemní střelou na zadní tyč nedal Včelnému šanci – 2:0. Domácí po druhém gólu přestali hrát svůj fotbal a to se jim vymstilo. Ve 31.minutě nahradil Šedého Aleš Žniva, který se tak po hostování v Podlesí a dlouhém trestu vrátil do sestavy Poličné. Hostující útočník začal domácím dělat vepředu problémy a dokonce se mu povedlo snížit na 1:2. Branka hostů však padla z ojedinělé akce, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1.

Druhý poločas se nesl v duchu neproměněných šancí

Ve druhém poločase měl Halenkov míč na svých kopačkách častěji, ale nedokázal vstřelit uklidňující druhý gól. Hosté se spoléhali především na brejky, ze kterých ale příliš nehrozili. Ke konci zápasu si halenkovští vypracovali několik tutových příležitostí, ale nedokázali trefit prázdnou bránu. Ondryáš nastřelil na brankové čáře zachraňujícího obránce, střelec obou branek Šulák také neproměnil, a tak málem přišel trest. Dlouhý aut Poličné brankář Toman nedokázal udržet v rukavicích, následně přišel centr před branku, kde však domácí gólman chybu napravil a hlavičku jednoho z hostujících hráčů vyrazil na roh. Halenkov nakonec za neproměněné šance nemusel pykat a Poličnou porazil 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Začátek zápasu byl pro nás snový, když jsme se ujali ve třetí minutě vedení. Potom jsme pokračovali v líbivém kombinačním fotbale a hosty nepouštěli vůbec do šancí. Po gólu na 2:0 to vypadalo, že to bude s Poličnou snadná práce, ale opak byl pravdou. Od střídání Žnivy se hosté začali dostávat do hry. Ve druhé půli jsme měli míč více času na kopačkách, ale nedokázali jsme vstřelit gól. Ke konci zápasu, kdy už obrana hostů začala mít den otevřených dveří, jsme měli třikrát prázdnou bránu, ale neproměnili jsme. Nakonec málem přišel trest."

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Věděli jsme, že Halenkov vlítne do zápasu, bohužel se nám tomu nepovedlo zabránit. Oba góly dal Šulák, který hrál výborně celý zápas. Nevěděli jsme, jak ho bránit, zahrál skvěle. Halenkov byl lepší v soubojích, byl přímočařejší. Až na gól Aleše Žnivy jsme neměli nic, naopak Halenkov hrozil z každé šance. V druhé půli jsme se snažili zabojovat, ale šance měli domácí. Kdyby zápas skončil 6:2, tak by se nikdo nedivil. Měli hodně šancí, musím přiznat, že byli lepší. Zápas byl kvalitní z obou stran, musím pochválit moje kluky, kteří byli na konci úplně vyždímaní. Halenkov by si s tím areálem a s hrou, kterou předvádí, zasloužil 1.B třídu."



Sestavy


TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] , J. Koňařík [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , M. Krňa [-] , R. Haničák [-] (70. T. Maliňák [-] ) , O. Ondryáš [-] (90. T. Holec [-] ) - P. Hořelica [-] , J. Šulák [-]

TJ Poličná
R. Včelný [-] - M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] , J. Orság [-] - R. Bártek [-] (79. Š. Šedý [-] ) , R. Capil [-] , T. Marek [-] , A. Babala [-] - M. Šedý [-] (31. A. Žniva [-] ) , P. Bártek [-]

Hráči zápasu: J. Šulák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - SUROVEC Emil (N), CAPIL Radomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.