0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín uspěl ve šlágru kola


Branky


13. J. Měrka , 90. J. Šrom
0

První Semetín přicestoval v rámci 21. kola na půdu druhé Choryně. Hosté potvrdili roli mírného favorita a nakonec díky brankám Měrky a Šroma zvítězili 2:0.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měrka brzy otevřel skóre

Souboj druhého s prvním sliboval velice zajímavou podívanou. Oba celky pomýšlejí na postup do vyšší soutěže, Semetín měl před tímto utkáním na svého soupeře osmibodový náskok. Diváci byli také zvědaví, jak dopadne minisouboj domácího stopera Luboše Hadvičáka, který se po dvouzápasové absenci vrátil do sestavy, a semetínského kanonýra Jakuba Šroma, jenž si v této sezoně připsal již 33 branek. Zápas byl od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Nevrly vyrovnaný. Hosté byli přece jen mírně lepší, avšak se nedokázali dostat přes dobře fungující obranu Choryně. Přesto se mírný favorit tohoto utkání dostal brzy do vedení. Ve 13. minutě napřáhl z dvaceti metrů Jakub Měrka a plachtící rána skončila za zády brankáře Ječmeně – 0:1. Domácí se hnali za vyrovnáním a málem se jim to povedlo, Táborského volej však skončil jen těsně vedle Sedlákovy branky. Hosté se poté zaměřovali spíše na poctivou obranu, kterou domácí hráči nedokázali překonat. Do šaten šli v lepší náladě hosté. 

Pojistku přidal Šrom

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný. Choryně se snažila o vyrovnání, ale semetínská obrana v čele s brankářem Sedlákem byla pozorná. Domácí si vypracovali pár náznaků šancí, ale v závarech před brankou nedokázali udělat důležitý finální krok. Semetín se vepředu spoléhal zejména na kanonýra Šroma, který si však v únicích vylámal zuby na Ječmeňovi. Choryně vrhla všechny síly do útoku, ale zapomněla na zadní vrátka. Minutu před koncem se po ztrátě míče řítil na domácího brankáře právě zmíněný Jakub Šrom, jenž šancí nepohrdl a zvýšil na 2:0. Domácí už nedokázali zareagovat, a tak ve šlágru kola podlehli Semetínu 0:2.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "Hosté byli fotbalovější a Měrkou šli do vedení. My jsme si vypracovali šance, ale je nemožné, co neproměňujeme. Poté jsme je tlačili, oni hráli v podstatě jen na brejky. Druhý gól jsme dostali až v závěru, kdy jsme vrhli vše do útoku, kluci udělali na půlce chybu a Kuba Šrom šel sám a proměnil. Jinak jsem se svým výkonem spokojený, asi poprvé v životě se můžu pochválit. Musím uznat, že Semetín je letos zasloužený adept na postup do 1.B třídy. Jsou to super kluci, kteří mě po zápase chválili a toho si moc vážím."

FC Semetín
Zdeněk Knebl - předseda mužstva: "Jako vedoucí celek okresního přeboru jsme do Choryně jeli s jasným cílem vyhrát a utnout domácím veškeré plány na postup. Zápas byl vyrovnaný, ale vyšel nám začátek, kdy jsme střelou z dálky šli do vedení. Domácí své tutovky neproměnili. Druhou půlku jsme si pohlídali a na konci jsme zvýšili na 2:0. Jsme spokojeni se třemi body."



Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - R. Štec [-] , A. Sovák [-] , L. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , M. Staněk [-] , J. Landa [-] (77. J. Mácha [-] ) , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-]

FC Semetín
O. Sedlák [-] - M. Varga [-] , E. Nečas [-] , R. Fröhlich [-] (84. R. Plandor [-] ) , D. Růžička [-] (78. J. Šuška [-] ) , V. Sacher [-] , J. Šrom [-] , O. Pavlinec [-] (9. M. Mikušek [-] ) , J. Měrka [-] , P. Sovák [-] , M. Olšák [-]

ŽK: 43. J. Landa , 80. M. Ječmeň , 87. J. Mácha - 70. D. Růžička .
Hráči zápasu: M. Ječmeň - O. Sedlák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - LANDA Karel (N), MYDLÁŘ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.