M. Šimák 42. (p.)
M. Šimák 76.
2:1
(1:1)
12. T. Mrůz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Karlovic zvítězila počtvrté v řadě


Branky


42. M. Šimák (p.) , 76. M. Šimák - 12. T. Mrůz
0

VKK B přivítalo na svém hřišti ve formě hrající Střítež. Vyrovnaný zápas nakonec dovedli do vítězného konce domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střítež šla do vedení Mrůzem

Střítež před jarní částí sezony posílila o několik velice dobrých hráčů, a i proto je momentálně v dobré formě. Zvítězila třikrát v řadě a odlepila se z úplného dna Okresního přeboru. Tentokrát zajížděla na těžkou půdu rezervy Karolinky, která má také formu jako hrom, vyhrála totiž čtyřikrát po sobě. Hosté začali zápas výborně. Ve 4. minutě se do šance dostal Jan Basel, který ale nedokázal překonat Bila v domácí kase. Co se nepovedlo Baselovi, podařilo se ve 12. minutě jinému hráči. Melichařík odcentroval přímo na Tomáše Mrůze, který skóroval počtvrté během tří zápasů – 0:1. Domácí se po obdržené brance pomalu, ale jistě dostávali do tempa a postupem času začínali mít mírně navrch. Ve 42. minutě byla po faulu Mikla ve vápně odpískána penalta, se kterou si poradil kanonýr Martin Šimák a bylo srovnáno – 1:1. 

Šimák druhou brankou v utkání rozhodl

Domácí mužstvo převzalo v druhé půli otěže hry a začalo si vytvářet nebezpečné brankové příležitosti, ale Cuper v hostující brance byl pozorný. Rozhodující moment utkání přišel v 76. minutě, ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval zkušený forvard Martin Šimák, jenž druhou brankou v utkání poslal VKK poprvé v zápase do vedení – 2:1. Pro domácího kapitána to byla pátá branka ve dvou posledních zápasech, celkově má na svém kontě 20 zásahů a průběžně zaujímá druhou příčku v tabulce střelců. Těsně před koncem mohl z protiútoku vyrovnat Mrůz, ale tentokrát nedokázal na Bila najít recept. Více se do konce zápasu nestalo, a tak si VKK připsalo tři body za vybojovanou výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "Šli jsme na začátku zápasu do vedení Mrůzem. Domácí trefili dvakrát tyč. Poté nastřelil tyč i Mrůz a z následného protiútoku vznikl pokutový kop, který Šimák proměnil. Druhý poločas byl vyrovnaný, my jsme však už na Šimákův gól na 2:1 nedokázali zareagovat."



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - R. Gášek [-] , M. Gášek [-] , R. Mazáč [-] - Š. Králík [-] , V. Pinkava [-] - M. Šimák [-] - J. Píšek [-] , P. Maliňák [-] (87. P. Škrobák [-] ) , M. Podešva [-] , J. Langer [-] (89. J. Gröpel [-] )

TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - B. Freisler [-] , L. Gerla [-] - J. Suchopa [-] , Z. Hoffman [-] , T. Mrůz [-] , J. Michalák [-] - M. Vavruša [-] (61. P. Šichtář [-] ) - J. Basel [-] (55. J. Baláž [-] ) , P. Mikl [-]

ŽK: 30. J. Píšek .
Hráči zápasu: M. Šimák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HYŽÁK Zdeněk - HEGER Jaroslav (N), GAŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.