Horní Bečva doma rozdrtila Huslenky


Branky


0

Huslenky nezažívají příliš povedené období, tentokrát prohrály na půdě Horní Bečvy vysoko 0:4.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečvu poslal do vedení Ondruch

Horní Bečva v minulém kole odstoupila po hrůzostrašném prvním poločase, ve kterém od Halenkova obdržela ostudných sedm branek, a tak potřebovala co nejlépe zareagovat v utkání s trápícími se Huslenkami. Domácí byli od úvodu zápasu aktivnějším celkem a do vedení se dostali v 17. minutě. Rohový kop si na přední tyči našel Martin Ondruch, jenž dostal míč hlavou i s přispěním horní brankové konstrukce do brány – 1:0. Ve 29. minutě přidala Horní Bečva druhou branku, po pěkné kombinaci se u penaltového puntíku ocitl Petr Hejný, který překonal vyšachovanou obranu v čele s brankářem Hučíkem – 2:0. Huslenky mohly zareagovat korigující brankou, brankáři Jurčovi vypadl centr z náruče přímo ke Slováčkovi, ale domácí brankář hbitým vyběhnutím svou chybu napravil. Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí hráči.

Domácí tým nakonec nasázel čtyři góly

I do druhého poločasu domácí vlétli ve velkém stylu. Hned ve druhé minutě skončila po centru hlavička domácího hráče na břevnu, ale z dorážky se následně nemýlil Tomáš Vaníček – 3:0. Horní Bečva uklidnila hru a nikam se příliš nehnala. Huslenky se svému soupeři herně vůbec nevyrovnaly, přesto mohly snížit, Zádilský se dvakrát dostal do nebezpečného brejku, ale domácí obrana ho pozorně ubránila. Do další šance se tentokrát na druhé straně hřiště protlačil střelec první branky Ondruch, ale vylámal si zuby na pozorném brankáři Hučíkovi. Poslední branku si domácí ponechali na závěr utkání, Martin Ondruch z dvaceti metrů napřáhl ke střele a přesnou střelou k tyči zvýšil na 4:0. Huslenky se tak nadále trápí, tentokrát nestačily na Horní Bečvu. 

 

Navštivte webové stránky Huslenek kliknutím zde



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Celý zápas jsme byli lepší. Huslenky působily odevzdaně v obraně. Po gólu na 3:0 už se zápas jen dohrával, Zádilský nám občas dělal vepředu problémy, ale nic extra si nevypracovali. Na konci jsme v poklidu zvýšili na 4:0."

TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Jsme opravdu ostudou přeboru. Hrajeme bez zápalu, bez důrazu, bojíme se v soubojích. Snad jen naše ofenzivní duo Zádilský, Slováček se snaží s výsledkem něco udělat. Zbytek vypadá zcela bez sebevědomí a zápalu nebo se nechá otrávit hrou a výsledkem. Ani na sebe na hřišti moc nemluvíme, což je možná důvod naší tragické obranné hry. Snad by nám pomohlo, kdybychom někdy šli jako první do vedení my, případně nějaký šťastně vyhraný zápas. Nyní máme týden volno, musíme se dát dohromady a zkusit když už ne výsledkově, tak alespoň herně zlepšit naši hru."



Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - P. Roman [-] , J. Grenar [-] - M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] (80. R. Janíček [-] ) - P. Hejný [-] - Z. Pavlica [-] , O. Bártek [-] (85. R. Dvorský [-] ) , J. Vašut [-] (49. P. Dobeš [-] ) , V. Dobeš [-] , J. Solanský [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - R. Koňařík [-] , T. Zádilský [-] , J. Slováček [-] (70. M. Brhlík [-] ) , O. Baletka [-] , L. Labaj [-] , M. Rýc [-] , P. Obr [-] , V. Hrbáček [-] , J. Gargulák [-] (46. J. Zádilský [-] ) , D. Pisklák [-]

ŽK: 18. M. Ondruch - 41. L. Labaj , 52. R. Koňařík , 75. P. Obr .
Hráči zápasu: M. Ondruch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - DOBEŠ Miroslav (N), TYDLAČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.