1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Poličné musely rozhodnout pokutové kopy


Branky


0

Po kontroverzním zápase s Choryní a vynechaném víkendu přijela Valašská Bystřice do Poličné. Na padesát přihlížejících diváků se branky nedočkalo, nakonec musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry byl vyloučen Vrábel

Do utkání mezi Poličnou a Valašskou Bystřicí vstoupili lépe domácí hráči, kteří byli lepší a svého soupeře zatlačili, nedokázali si však vytvořit výraznou šanci k otevření gólového účtu zápasu. Po čtvrt hodině hry se hra vyrovnala, Valašská Bystřice se dostala do hry a vypracovala si náznaky šancí. Obraz hry se výrazně změnil v 31. minutě, unikajícího domácího hráče zastavil pouze pomocí faulu předstoper Jiří Vrábel, jenž byl po druhé žluté kartě poslán předčasně do sprch. Bystřice se po červené kartě zatáhla do hlubokého obranného bloku. Poličná si i přesto vypracovala zajímavé šance, ale nedokázala překonat výborně chytajícího brankáře Maleňáka. Poločas tak skončil bez branek.  

Poličná nedokázala překonat Maleňáka

Poličná nastoupila do druhé půle s cílem dostat se do vedení, hru tomu však příliš nepřizpůsobila. Domácí hráči si přes zahuštěnou obranu nezvládali vypracovávat gólovky, a tak se pouze pokoušeli o střely ze střední vzdálenosti, které však kryl spolehlivý Maleňák. Hosté se zaměřili na poctivé bránění a na rychlé protiútoky. Paradoxně se tak mohli dostat do vedení. Po standardní situaci a odraženém míči se na zadní tyči objevil nikým nehlídaný Majer, ale k překvapení všech zúčastněných velkou šancí pohrdl. Zápas tak musely rozhodnout až pokutové kopy.  

Bod k dobru zůstal na domácí půdě

Poličné se nakonec podařil získat alespoň bod navíc, domácí proměnili všechny čtyři pokusy, zatímco za hosty neproměnil Macháček a hvězda utkání brankář Maleňák. Druhý bod tak zůstal na domácí půdě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Začali jsme dobře, měli jsme míč u nohy, ale soupeř postupně hru vyrovnal. Nedařilo se nám vytvořit šance. Poté šel jejich obránce zaslouženě ven. Bystřice to zavřela, bránila a my se k nim nedokázali dostat. Ve druhé půli jsme měli málo pohybu, nebyli jsme důrazní, byli jsme nepřesní v kombinaci. Měli jsme rychlé brejky, ale nedotáhli jsme je do zakončení. V penaltách jsme měli více štěstí."

TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář: "Začátek zápasu měli domácí mírně lepší, trošku nás přitlačili, ale bez nějakých výrazných šancí. Pak jsme vyrovnali hru, měli nějaké náznaky, ale byl vyloučen předstoper Vrábel. Zatáhli jsme se, Poličná měla tutovky, ale nedala. V druhém poločase domácí čekali, že to přijde samo. Sice se hrálo na naší polovině, ale domácí žádné extra šance neměli. V nastaveném čase jsme měli dvě tutovky, ale nedali jsme. V penaltách za nás v třetí sérii nedal Macháček a ve čtvrté jsem neproměnil já."



Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] - M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] (73. R. Bártek [-] ) , J. Orság [-] - R. Capil [-] , T. Marek [-] , A. Babala [-] - P. Libosvár [-] (77. Z. Žilinský [-] ) , M. Šedý [-] , P. Bártek [-] (86. Š. Šedý [-] )

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] - L. Karafiát [-] , R. Macháček [-] , J. Majer [-] - M. Martinát [-] (66. R. Vlček [-] ) , D. Bolf [-] - M. Bolf [-] , T. Mroček [-] (76. T. Petrůsek [-] ) , J. Vrábel [-]

ŽK: 25. J. Bártek , 53. A. Babala , 75. T. Marek - 26. J. Vrábel . ČK: 31. J. Vrábel .
Hráči zápasu: R. Včelný - J. Maleňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - CAPIL Radomír (N), ŠVEC Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.