Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Horní Bečva po poločase zápas vzdala


0

K zajímavému průběhu došlo v Halenkově. Hostující Horní Bečva přijela kvůli několika absencím pouze v desíti a hned v první půli inkasovala sedm branek. Hostům se zranilo několik dalších hráčů, a proto do druhého poločasu ani nenastoupili. Výsledek zápasu by měl být ponechán. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úlehla zaznamenal poločasový hattrick

Horní Bečva nastoupila ve zdecimované sestavě, několik hráčů se nemohlo účastnit, a tak přijela do Halenkova pouze v desíti. Halenkov tak hrál od úvodního hvizdu početní přesilovku, kterou poprvé využil ve 14. minutě. Nikým neatakovaný obránce Tomáš Mikulenka napřáhl z dobrých dvaceti metrů a tvrdou přízemní střelou překonal hostujícího gólmana Jalůvku – 1:0. O dvě minuty později vedli domácí již 2:0, poprvé v zápase se trefil útočník Vladimír Úlehla – 2:0. Zanedlouho byl náskok domácího týmu tříbrankový, po nádherné přihrávce Haničáka se v šanci objevil záložník Ondřej Ondryáš, jenž Jalůvku překonal střelou mezi nohy – 3:0. Horní Bečva se poté už ani nesnažila a bylo jen otázkou, kolik branek domácí Tatran svému soupeři nasází. Další branka padla ze standardní situace. Na rohový kop Haničáka se zavěsil Ondřej Machálek, jenž hlavou poslal míč nekompromisně do sítě – 4:0. Na pátou branku si museli diváci počkat do 40. minuty, Jan Šulák si pohrál se třemi obránce, následně také s gólmanem a střelou do prázdné brány zvýšil už na 5:0. Nebránící se hosty poté domácí potrestali ještě dvakrát. Tenisový kanár završil Vladimír Úlehla, jenž přidal svou druhou branku v utkání – 6:0. Stejnému hráči se povedl těsně před odchodem do šaten završit hattrick – 7:0. Ještě během první půle byly slyšet spekulace, že hosté nebudou chtít v druhém poločase pokračovat a obavy se naplnily. 

Bečva do druhé půle nenastoupila

Horní Bečva během prvního dějství napočítala čtyři zraněné, a tak musel hlavní rozhodčí zápas ukončit kvůli nedostatečnému počtu hostujících hráčů. Zápas by podle dostupných informací neměl být kontumován, a tak si domácí tým připíše tři body za vysokou výhru 7:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Hosté přijeli v deseti lidech a průběh zápasu tomu odpovídal. Po úvodních dvou gólech bylo jasné, že zápas dovedeme ke třem bodům. Hrálo se v podstatě na jednu bránu a bylo jen otázkou, na jakém čísle se skóre zastaví. Bečvané se sice z brejkových situací pokoušeli vstřelit alespoň čestný gól, ale nepochodili. Kolem 40.minuty už začaly být slyšet spekulace, že druhá půlka ani nezačne, a taky to tak dopadlo."

TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán:



Sestavy


TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] , J. Koňařík [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , M. Krňa [-] , R. Haničák [-] , O. Ondryáš [-] - V. Úlehla [-] , J. Šulák [-]

TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - P. Roman [-] , J. Grenar [-] - M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] - P. Hejný [-] - P. Ondryáš [-] , R. Dvorský [-] , J. Solanský [-] , O. Bártek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.