Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bynina doma přehrála Poličnou


0

Domácí vedli již 3:0, přesto nechali hosty zápas zdramatizovat. Poličná se dotáhla na rozdíl jedné branky, srovnat však nedokázala.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poličná nastřelila břevno

Bynina v minulém kole kvůli vyřazení Janové ze soutěže nehrála, proto byla na Poličnou výborně odpočinuta. Domácí vstoupili do utkání lépe, hosté měli problémy zejména s útočníkem Neubergerem, jenž nejednou zamotal hlavy hostujících obránců. Poličná se do hry dostala až v polovině úvodního poločasu a dokonce se ji podařilo nastřelit břevno. Domácí si také vypracovali několik zajímavých příležitostí, poločas však gól nenabídl. 

Bláznivý druhý poločas vyzněl lépe pro Byninu

Pokud někdo čekal, že druhý poločas skončí bezgólově jako ten první, tak se šeredně mýlil. Hned čtyři minuty po vstupu na hřiště byla nařízena sporná penalta, kterou s přehledem proměnil Pavel Bartecký – 1:0. Špatně nařízená penalta hosty rozhodila a domácí během sedmnácti minut vsítili dva góly. Na 2:0 zvyšoval Ondřej Navrátil, na kterého navázal Šimon Kuchařík, jenž Včelného překonal potřetí – 3:0. Bynina po třetí brance přestala hrát a Poličná toho začala využívat. V 79. minutě se rozhodčí Holub zřejmě pokusil vykompenzovat pokutový kop a opět nařídil spornou penaltu. S tou si poradil Matěj Šedý, který přelstil svého bratra Jakuba – 3:1. Hosté ucítili šanci a nakonec snížili na rozdíl jediné branky po gólu Radima Bártka – 3:2. Domácí však vedení udrželi a Poličnou porazili těsně 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "Zápas to byl vyrovnaný. V prvním poločase jsme měli více šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Zlomilo se to začátkem druhé půle po sporné penaltě, pak jsme během 17 minut přidali další dva góly. Soupeř snížil z další sporné penalty, když už jsme si mysleli, že je rozhodnuto. Nakonec jsme náskok udrželi."

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Bynina vstoupila do zápasu lépe, dělal nám problémy Neuberger, který odehrál dobrý zápas. V průběhu půle jsme se domácím vyrovnali, dali jsme břevno, hráli jsme dobře středem hřiště. Inkasováním z penalty jsme se nechali vykolejit, byli jsme nekoncentrovaní. Nakonec jsme snížili na 3:2, ale nestihli jsme srovnat."



Sestavy


TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - P. Bartecký [-] , J. Drozd [-] , M. Cahlík [-] , R. Brňovják [-] , O. Navrátil [-] - J. Kutěj [-] (46. Š. Kuchařík [-] ) , L. Plešek [-] - J. Matula [-] (83. P. Pobořil [-] ) , M. Neuberger [-] , M. Holiš [-] (72. T. Drozd [-] )

TJ Poličná
R. Včelný [-] - M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] , J. Orság [-] - R. Capil [-] , T. Marek [-] (74. R. Bártek [-] ) , A. Babala [-] (80. Š. Šedý [-] ) - P. Libosvár [-] , M. Šedý [-] , P. Bártek [-]

ŽK: 8. P. Bartecký , 65. R. Brňovják , 70. J. Drozd , 79. M. Cahlík - 36. A. Babala , 36. M. Šedý , 50. J. Bártek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HOLUB Petr - BILL Zdeněk (N), CAPIL Radomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.