Horní Bečva přišla o výhru minutu před koncem


Branky


0

Valašská Bystřice zajížděla v 19. kole na hřiště nedaleké Horní Bečvy, která dlouho vedla, nakonec však o vedení přišla v 89. minutě. V penaltách byli úspěšnější hosté, kteří vybojovali i druhý bod.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl kromě gólů také dvě červené karty

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří byli lepší a vytvořili si několik šancí, ty však zůstaly neproměněny. Úvodní branka zápasu přišla ve 22. minutě, exekuce přímého kopu se ujal Petr Pohořelský, který z třiceti metrů překonal překvapeného brankáře Jurču – 0:1. Ve 40. minutě došlo po faulu k incidentu mezi Jakubem Vašutem a Ondřejem Vaňkem, hlavní rozhodčí Žmiják neváhal a poslal oba hráče předčasně do sprch. Hra v desíti více vyhovovala Horní Bečvě, která se začala více dostávat do hry a nakonec srovnala skóre. Čtyři minuty před koncem první půle z dorážky vyrovnal forvard Petr Hejný – 1:1. 

Těsně před koncem srovnal Bolf

V druhé půli byli lepší domácí, jejichž aktivita byla zúročena druhou brankou. V 65. minutě se po křídelní akci objevil ve velkém vápně Petr Hejný, který podruhé v utkání překonal Maleňáka v brance Valašské Bystřice – 2:1. Hosté přestali hrát, ale domácí nedokázali využít své šance. Těsně před koncem utkání tak přišel trest v podobě vyrovnávací trefy, odražený míč si našel David Bolf, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2.

Maleňák vychytal hostům druhý bod

V penaltách uspěli hosté, kteří proměnili všechny své čtyři pokusy, zatímco domácí nedokázali dvakrát vyzrát na Maleňáka. Bod navíc tak putuje do Valašské Bystřice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Hosté byli v úvodu lepším týmem a dostali se do vedení. Po vyloučení na obou stranách jsme se dostali více do hry, byli jsme lepší, ale šance jsme neproměnili. V druhém poločase jsme byli lepší my, ale zahazovali jsme své příležitosti. Hosté hráli na brejky a nakonec srovnali. V penaltách byla šťastnější Bystřice."

TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "V úvodu zápasu jsme byli lepší, měli jsme několik šancí, ale nedali jsme je. Nakonec jsme se dostali do vedení, ale domácí vyrovnali. Ke konci půle byli lepší domácí, my jsme přestali hrát. V druhé půli už byla lepší Bečva."



Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - J. Grenar [-] , L. Roučka [-] , P. Roman [-] - T. Vaníček [-] , M. Ondruch [-] , J. Vašut [-] - P. Hejný [-] - O. Bártek [-] , J. Koňařík [-] , J. Solanský [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] , M. Martinát [-] - P. Pohořelský [-] , L. Karafiát [-] , R. Macháček [-] , O. Vaněk [-] , J. Majer [-] - J. Vrábel [-] , D. Bolf [-] -

ŽK: 13. J. Grenar , 78. P. Roman - 37. J. Vrábel , 56. J. Vrábel . ČK: 40. J. Vašut - 40. O. Vaněk .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽMIJÁK Radim - TŘEŠTÍK Tomáš (N), BOLF Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.