Střítež oloupila Choryni o dva body


Branky


0

Hráči Stříteže byli v zápase mírně aktivnější a nakonec si odvezli dva body za výhru na penalty.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sledovali jsme živě

Choryně je v této sezoně na svém hřišti téměř stoprocentní, prohrála pouze na penalty v prvním kole s Poličnou a se Stříteží byla favoritem. Hosté však před jarní částí výrazně posílili a doufali v zisk alespoň jednoho bodu. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté. Byli více na míči a zejména útočník Vavruša dělal v domácí obraně vítr. Střítež se dostávala do náznaků šancí, ty však končily na výborně hrajícím Luboši Hadvičákovi. V 16. minutě si svůj náběh za obranu výborně načasoval Vavruša, ale Ječmeň střelu výborně vyrazil. Domácí se do první šance dostali v 19. minutě, Vedral donutil svým pressingem k nepřesnému odkopu brankáře Cupera, ale Táborský toho nedokázal využít. V pětadvacáté minutě zahrávali hosté roh, Melichařík našel nabíhajícího Mrůze, který však na přední tyči jen těsně minul Ječmeňovu branku. Choryně nehrála svůj standart, přesto mohla otevřít skóre. Táborský prodloužil brankářův odkop na Tvrdoně, ale domácí kapitán tváří v tvář brankáři Cuperovi neuspěl. Z následné dorážky se neprosadil ani Josef Landa, ani Táborský. Do pěkné šance se dostal v 33. minutě hostující Mrůz, ale Ječmeň byl opět připraven. Co se nepovedlo Stříteži, se málem podařilo domácímu mužstvu. Vedral krásnou uličkou uvolnil Josefa Landu, ale ten ve stoprocentní příležitosti minul. Do šaten se tak odešlo za bezbrankového stavu. 

V základní hrací době branka nepadla

Druhý poločas se podobal tomu prvnímu. Domácí mužstvo se poněkud trápilo a spoléhalo se zejména na stopera Hadvičáka, který hasil jednu šanci hostí za druhou. Na obou stranách byly k vidění šance na otevření skóre, ale brankáři Ječmeň a Cuper stále drželi čistá konta. V základní hrací době gól nepadl, a tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod k dobru putuje do Stříteže

V penaltách uspěli hosté, Cuper totiž chytil dva pokusy choryňských hráčů, a tak spokojená Střítež odjela z Choryně se dvěma body za výhru na penalty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "Zápas se nám vůbec nepovedl. V zápase jsme měli tři tutovky, ale nedali jsme je. Hosté měli jednu velkou šanci, ale tu jsem chytil. Opět ne příliš povedený zápas stejně jako minulý týden v Huslenkách."

TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "V prvním poločas jsme byli lepší, ale gól mohly vstřelit oba týmy. Druhý se podobal tomu prvnímu, měli jsme územní převahu, ale Choryně má dobrou obranu, přes kterou je těžké se dostat. Cuper chytil v penaltovém rozstřelu dva pokusy, s body jsme spokojeni."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - KAMAS Pavel (N), ŠVEC Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.