2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotka porazila Huslenky


Branky


0

V záchranářském souboji mezi Lhotkou nad Bečvou a Huslenkami uspěli hosté, kteří si připsali důležité tři body za výhru 2:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli během tří minut

Ve Lhotce nad Bečvou došlo k dalšímu záchranářskému souboji, poslední Lhotka přivítala Huslenky. Lhotka na jaře předvádí solidní výkony, které ale zatím nestačí na zisk důležitých bodů. Huslenkám se v posledních dvou kolech povedlo potrápit silný Semetín a Choryni dokonce obrat o jeden bod, čekal nás tedy rozhodně zajímavý zápas. První poločas patřil domácím, kteří si během úvodních patnácti minut vypracovali tři velké šance ke skórování, ale nedokázali je proměnit. Přesto šla Lhotka do vedení, ve 26. minutě se exekuce přímého kopu ujal zkušený záložník Ladislav Šebesta, který překonal brankáře Hučíka - 1:0. O necelé tři minuty později šli domácí do dvoubrankového vedení, hostující obrana si nedokázala obsadit Petra Topiče, který z penalty hlavou zvýšil na 2:0. Domácí nadále hrozili ze standardních situací, které ovšem nedokázali přetavit v třetí gól. Huslenky mohly těsně před koncem poločasu snížit, v ojedinělé šanci se ocitl Brhlík, ale nedal.

Huslenky korigovat nedokázaly

Ve druhé půli se konečně do tempa dostaly i Huslenky. Z optické převahy si ale nedokázali vytvořit žádnou gólovou příležitost. Lhotka zkoušela hrozit zejména z rychlých brejků, ale potřetí Hučíka nepřekonala. Zápas v druhém dějství nenabídl příliš mnoho gólových šancí, Huslenky nedokázaly korigovat nepříznivé skóre, a tak z Lhotky nad Bečvou odjeli poraženi. 

 

 

Navštivte webové stránky Sokolu Huslenky kliknutím zde

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Přijeli jsme do Lhotky hlavně neprohrát, vůbec nám ale nevyšel první poločas, kdy jsme se nechali v soubojích přetlačit a trochu naivně jsme i bránili. Škoda velké šance v závěru prvního poločasu, gól by domácí jistě znejistil. Ve druhém poločase Lhotka spíš jen bránila, my jsme celkem naivně pořád nakopávali balony, z nichž bylo těžké něco vytvořit. Velmi nás mrzí porážka na půdě přímého konkurenta v boji o sestup."



Sestavy


Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - M. Man [-] , R. Stolař [-] (81. P. Hasalík [-] ) , M. Chocholatý [-] - A. Petřek [-] (54. K. Nohavica [-] ) , P. Rosenkranc [-] , F. Šobora [-] , L. Šebesta [-] (71. R. Veselý [-] ) , P. Žlebek [-] - P. Bajar [-] , P. Topič [-] -

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - M. Brhlík [-] , J. Slováček [-] (75. R. Koňařík [-] ) , J. Zádilský [-] (46. T. Helis [-] ) , L. Labaj [-] , D. Pisklák [-] , O. Baletka [-] , R. Januš [-] , D. Brhlík [-] (70. P. Obr [-] ) , V. Hrbáček [-] , J. Gargulák [-]

ŽK: 54. J. Slováček , 85. O. Baletka , 86. T. Helis .
Hráči zápasu: P. Ručka , L. Šebesta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - KLANICA František (N), JAŠEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.