2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halenkov neudržel vedení a nestačil na VKK B


Branky


0

Rezerva Karlovic přivítala na svém hřišti druhý Halenkov. Vyrovnaný zápas nakonec dovedli do vítězného konce domácí hráči, kteří zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní gól Hořelici bleskově zareagoval Mynarčík

Zápas sliboval ofenzivní podívanou, oba týmy totiž vyznávají útočný fotbal. Domácí mohli jít hned ve druhé minutě do vedení, ale Pinkavovu střelu zlikvidoval Toman. Zajímavý fotbal nabídl první branku ve 14. minutě, po pěkné akci našel Šulák Patrika Hořelicu, který obešel brankáře a zasunul míč do okryté branky – 0:1. Domácí inkasovaná branka nakopla a rázem bylo srovnáno, po krásné přihrávce Pinkavy se poprvé na jaře trefil střelou k vzdálenější tyči Adam Mynarčík – 1:1. Halenkov byl v první půli aktivnější a málem vrátil vedení zpět na svou stranu, ale střelec první branky Hořelica, ani jeho asistent Šulák nemířili přesně. Hosté se nakonec dočkali druhého gólu, ve 42. minutě se trefil Tydlačka, ale branka nebyla uznána kvůli signalizovanému ofsajdu. 

Zápas rozhodla nešťastná vlastní branka

Tlak hostů v druhém dějství poněkud utichl a domácí přebrali iniciativu. Karlovice měli více ze hry a mohli jít do vedení, překonaného Tomana však zachránilo břevno. V 57. minutě se k exekuci přímého kopu postavila posila z A týmu Pavel Škrobák, jehož přízemní ránu Toman vyrazil před sebe na dorážející hráče, kteří hostujícího gólmana nedokázali překonat ani ze dvou dorážek. Domácí tým mohl slavit v 61. minutě, z velkého úhlu se k centru před branku odhodlal Adam Mynarčík, domácí obránce Ondřej Machálek jej nešťastně tečoval a překvapený brankář Toman už nedokázal zareagovat – 2:1. Halenkov tak mohl litovat nevyužitých šancí z prvního poločasu, na půdě rezervy divizního mančaftu prohrál 1:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka B
Adam Mynarčík - záložník: "Dnešní zápas se nám vydařil, i když jsme se štěstím vstřelili druhou branku. Domácí zápasy jsou velmi důležité a my je musíme vyhrávat. Přežili jsme nápor hostů a sami jsme dokázali být produktivnější. Zápasy s Halenkovem jsou vždy vyhrocené a dnes tomu nebylo jinak, ale zvládli jsme to. To je nejdůležitější."

TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Hra se od začátku zápasu přelévala nahoru, dolů a nakonec vyústila v naší vedoucí branku. Bohužel pro nás hned v následující minutě Karolinka srovnala. V prvním poločase jsme měli více ze hry a taky jsme to měli potvrdit navýšením skóre, ale buď naše špatné zakončení nebo umění domácího brankáře Bila bylo proti. Ve druhé půlce musím přiznat, že jsme trochu vyklidili pole a mohli jen litovat neproměněných šancí. I přes naší veškerou snahu jsme už do konce zápasu nedokázali skóre změnit, a tak jsme odjížděli s prázdnou."



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - Š. Králík [-] - R. Gášek [-] , M. Kalus [-] (87. P. Škrobák [-] ) , P. Škrobák [-] (73. J. Gröpel [-] ) , A. Mynarčík [-] , M. Gášek [-] , V. Vašut [-] , P. Maliňák [-] , R. Zeť [-] , V. Pinkava [-]

TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - J. Tydlačka [-] (86. J. Kuboš [-] ) , O. Machálek [-] , J. Koňařík [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] (46. V. Úlehla [-] ) , M. Krňa [-] , R. Haničák [-] , O. Ondryáš [-] - P. Hořelica [-] , J. Šulák [-]

Hráči zápasu: A. Mynarčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TYMRÁK Michal - HEGER Jaroslav (N), ZAVIČÁK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.