3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná zdolala Hrozenkov


Branky


0

Poličná na svém hřišti přivítala Nový Hrozenkov, domácí potvrdili roli favorita a s hosty si poradili v poměru 3:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šedý dostal Poličnou bleskově do vedení

Domácí v 18. kole nenastoupili kvůli zrušenému zápasu s Janovou, zatímco Nový Hrozenkov v minulém kole zvítězil v záchranářském souboji s Lužnou a do Poličné odjel s cílem překvapit. Zápas začal úplně stejně, jako první měření sil obou soupeřů. Hned v úvodu utkání se totiž trefil Matěj Šedý, který tak dostal Poličnou do vedení – 1:0.  Úvodní branka zapříčinila polevení domácího týmu. Poličná přestala hrát svou hru a nechala Hrozenkov dostat se do tempa. Tři minuty před koncem poločasu přetavili hosté dobrý výkon ve vyrovnávací branku, prosadil se Lukáš Orság. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1. 

Rozhodující branku vstřelil Bártek

Poličná nebyla se svou první půlí spokojena, a tak nastoupila do druhého dějství s cílem nepříliš přesvědčivý výkon odčinit. Domácí hráči začali dostávat své protivníky pod tlak, Hrozenkov si tak nezvládal vytvářet žádné kombinace. Utkání rozhodla 53. minuta, k přímému kopu se postavil kapitán Petr Bártek, který překonal Novosada v hostující kleci – 2:1. Netrvalo to dlouho a Poličná šla do dvoubrankového vedení. Po rychlé akci uvolnil Babala Petra Libosvára, jenž si pochutnal na brankáři a střelou do prázdné brány zvýšil na 3:1. Poličná měla další šance, ale počtvrté Novosada nepřekonala. Hrozenkovu po aktivní první půli došel dech, Poličná zvítězila 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Není jednoduché hrát zápasy, ve kterých jsme papírově silnější. Sice jsme dali rychlý gól, ale to nám spíše uškodilo. Přestali jsme běhat, nabízet se, napadat. Nechali jsme jim mnoho prostoru. Hrozenkov se v první půli zlepšil a lepší výkon potvrdil gólem ke konci poločasu. Do druhé branky jsme to trošku pozměnili, něco jsme si řekli v kabině, kluci nastoupili živější, s elánem, soupeře jsme dostali pod tlak a povedlo se nám dát rychlé dva góly. Druhý poločas jsme měli ve své režii."




Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] - M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Orság [-] - R. Capil [-] , A. Babala [-] (88. D. Stodůlka [-] ) - - Z. Žilinský [-] (46. R. Bártek [-] ) , P. Bártek [-] (83. M. Pelc [-] ) , R. Kapusta [-] , M. Šedý [-] (77. Š. Šedý [-] ) , P. Libosvár [-] (79. T. Marek [-] )

TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - J. Mazáč [-] (77. O. Šulák [-] ) , D. Kučera [-] , P. Orság [-] (77. R. Ohryzek [-] ) , T. Štuler [-] , M. Měkyna [-] , M. Orság [-] , M. Orság [-] , L. Orság [-] , M. Kulčák [-] , M. Vráblík [-]

ŽK: 64. P. Bártek .
Hráči zápasu: P. Bártek .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: HYŽÁK Zdeněk - CAPIL Radomír (N), ŠARMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.