2:3p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice přišla o vedení a Karlovicím podlehla na penalty


Branky


0

Valašská Bystřice přivítala na svém hřišti oslabenou rezervu Karlovic, domácí vedli 2:0, přesto si ze zápasu ponechali pouze bod za prohru na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábelovy dvě branky daly Bystřici nadějný náskok

Do zápasu lépe vkročili hosté z Karlovic, kteří lépe kombinovali, ale žádnou vážnější příležitost si nevypracovali. Valašská Bystřice nehrála o nic hůře a také se dostala do vedení. Ve 22. minutě si na centr z pravé strany naskočil Jakub Vrábel, který se nemýlil – 1:0. Další šance domácích skončila druhou brankou, za Bilova záda se podruhé v zápase trefil opět hlavou Jakub Vrábel – 2:0. Karlovičtí se nechtěli nechat zahanbit a o necelých deset minut později snížili, po špatné přihrávce domácích a následném centru Píška se nadvakrát prosadil Tomáš Ondřejka – 2:1. Po 45 minutách byli rozhodně spokojenější domácí. 

Těsně před koncem vyrovnal Pavel Píšek

Druhá půle byla zcela v režii hostujícího celku. Karlovice držely míč, kombinovaly a tlačily se do zakončení. V desáté minutě druhé půle mohlo být vyrovnáno, ale pokus jednoho z hostujících hráčů skončil na břevnu. Nejblíže vyrovnání měl Podešva, ale nedokázal trefit prázdnou branku. Bystřice nebyla příliš nebezpečná, hrozila pouze z protiútoků. Těsně před koncem zápasu byl na hranici velkého vápna poslán k zemi Surý a hosté se dožadovali pokutového kopu. Hlavní rozhodčí Teter situaci posoudil jinak a nařídil přímý kop. Hosté se tímto rozhodnutím nenechali rozhodit, Pavel Píšek si naskočil na standardku a překonal dobře chytajícího Maleňáka – 2:2. 

Penalty dopadly lépe pro hosty

V penaltách byli úspěšnější hosté, kteří na penalty vyhráli 5:3 a odvezli si bod navíc. Bystřice neudržela nadějné vedení 2:0 a nakonec si do tabulky připsala pouhý bod.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "První poločas jsme byli herně lepší, měli jsme šance a také jsme dali dva góly po pěkných akcích. V druhé půli ale byly lepší Karlovice, měly spousty šancí, několik tyček, břevno, něco minuli, něco jsem chytil. My jsme měli asi jenom dvě šance. Na 2:2 jsme dostali v první minutě nastavení. Měla přijít spíše penalta, ale rozhodčí nařídil přímák, po kterém hosté hlavou vyrovnali. Na penalty jsme prohráli 5:3. "

FC Velké Karlovice+Karolinka B
Adam Mynarčík - záložník: "Na dnešní utkání jsme jeli ve velmi oslabené sestavě, kdy pět hráčů ze základní sestavy nemohlo nastoupit kvůli zranění, nemoci nebo v případě Pinkavy vyloučení. Ale i tak jsme podali velmi dobrý výkon a odvezli si 2 body. Bojovali jsme do konce a to nám přineslo úspěch."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] , M. Bolf [-] - P. Pohořelský [-] , L. Karafiát [-] , R. Macháček [-] , J. Majer [-] - V. Karafiát [-] , J. Vrábel [-] , D. Bolf [-] -

FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - Š. Králík [-] - R. Gášek [-] , J. Gröpel [-] , J. Píšek [-] , P. Hruška [-] , R. Zeť [-] , T. Ondřejka [-] , V. Surý [-] , P. Píšek [-] , J. Podešva [-]

Hráči zápasu: J. Vrábel - P. Píšek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TETER Miroslav waclaw - TRČKA Richard (N), KRÁLÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.