2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotka i přes dobrý výkon padla v Halenkově


Branky


0

V Halenkově se odehrál souboj z opačných pólů tabulky, domácí Tatran přivítal Lhotku. Hosté nepředvedli vůbec zlý výkon, přesto to nestačilo, Halenkov díky gólu Krni zvítězil 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Halenkova přišlo už v 10. minutě

Halenkov potřeboval co nejlépe zareagovat na zklamání z minulého kola, kdy prohrál na hřišti Choryně 0:1. Tatran čekal o záchranu bojující tým Lhotky, který na jaře nepředvádí vůbec špatný fotbal, přesto je zatím bez bodu. Úvod utkání vyšel domácím na jedničku, v 10. minutě neudržel hostující gólman Ručka v rukavicích střelu Jana Koňaříka a bylo to 1:0. Domácí si vypracovali další šance, ale Úlehla ani Ondryáš Ručku nepřekonali. Vstřelená branka Halenkov uspokojila, domácí přestali hrát svou hru a dostali Lhotku do hry. 

Vyrovnaný stav trval pouze čtyři minuty

Ve druhém poločase byla lepší Lhotka, která využívala chyb domácích v rozehrávce. Lhotka Halenkov přehrávala a využívala především přehledu nestárnoucího středního záložníka Šebesty. Lhotka nad Bečvou byla za svou aktivní hru odměněna vyrovnávací brankou, v 74. minutě Šuláka překonal ve své premiéře v dresu Lhotky René Veselý – 1:1. Halenkov však prokázal svou zkušenost a téměř okamžitě vrátil vedení na svou stranu, o čtyři minuty se trefil Marek Krňa a bylo rozhodnuto – 2:1. Halenkov tak splnil povinnost a i přes ne příliš přesvědčivý výkon si připsal tři body do boje o postup do 1.B třídy, Lhotka i přes další sympatický výkon nedokázala bodovat, na hřišti Halenkova prohrála 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Zápas pro nás začal dobře a už v 10.minutě jsme se ujali vedení. Mysleli jsme si, že to pak půjde samo, ale zle jsme narazili. Ve druhém poločase Lhotka začala využívat našich chyb a nepřesných přihrávek. Vůbec to nevypadalo, že hrají týmy z opačných pólů tabulky, místy nás i přehrávali. Po gólu Marka Krni jsme to už nepustili. Jestli chceme zůstat nadále na předních příčkách tabulky, musíme naší hru zlepšit, protože po zápase se Semetínem jsme si asi mysleli, že to půjde samo."




Sestavy


TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - T. Holec [-] , O. Machálek [-] (8. P. Hořelica [-] ) , J. Koňařík [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , M. Krňa [-] , R. Haničák [-] , O. Ondryáš [-] (81. J. Pastorek [-] ) - V. Úlehla [-] (68. T. Maliňák [-] ) , J. Šulák [-] (89. S. Zavičák [-] )

Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - M. Man [-] , R. Stolař [-] (46. A. Petřek [-] ) , K. Nohavica [-] , M. Chocholatý [-] - L. Trefil [-] , F. Šobora [-] , L. Šebesta [-] , P. Žlebek [-] (63. R. Veselý [-] ) - P. Bajar [-] , P. Topič [-] -

ŽK: 37. T. Holec , 80. J. Koňařík , 90. T. Mikulenka - 10. P. Topič , 89. M. Chocholatý .
Hráči zápasu: M. Krňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - KOLÁČEK Antonín (N), KOŘENEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.