M. Rýc 72.
1:2p.
(0:0)
77. P. Kamas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huslenky obraly Choryni o bod


Branky


72. M. Rýc - 77. P. Kamas
0

Na jaře stoprocentní Choryně zajížděla na hřiště Huslenek. Domácí potřebují k záchraně každý bod a ten nakonec získali i proti silným hostům. V penaltách uspěla Choryně, která tak domů dovezla bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas gól nepřinesl

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Domácí hráli ze zajištěné obrany a nepouštěli se do žádných bláznivých kombinací. Vsázeli především na centry na rychlonohé útočníky, se kterými si však obrana hostí poradila. Choryně ohrožovala Hučíkovu branku především ze standardních situací, do zakončení se dostali Hadvičák s Táborským, ale jejich pokusy byly nepřesné. Skóre zápasu mohly otevřít Huslenky, po přímém kopu z hranice velkého vápna ale Helis mířil těsně nad. Šancí bylo málo jako šafránu, a tak se do šaten odešlo za bezbrankového stavu. 

Vyrovnání Choryni zajistil Kamas

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, jako ten první, hrál se spíše opatrný fotbal. Do velké šance se dostal domácí Koňařík, ale nedokázal skákavý míč umístit do odkryté branky. V další příležitosti Huslenek se objevil Zádilský, ale na poslední chvíli míč srazil do zámezí Luboš Hadvičák. První změna skóre přišla až v 72. minutě, po stříleném centru se i díky teči jednoho z hostujících obránců trefil hlavou Martin Rýc – 1:0. Domácím nevydržela radost z vedení příliš dlouho, o pět minut později Hadvičák prodloužil míč na Landu, jehož ránu Hučík vyrazil do strany přímo před Pavla Kamase, který nepohrdl prázdnou brankou a vyrovnal – 1:1. V závěru mohli hosté rozhodnout, na standardní situaci si naskočil Luboš Hadvičák, ale jeho hlavičku dokázal obránce Pisklák odklidit z brankové čáry do bezpečí. 

Hrdinou penaltového rozstřelu byl hostující gólman Ječmeň

V penaltovém rozstřelu byli zpočátku úspěšnější domácí, kteří vedli 2:0 a 3:1, následně však nedokázali překonat brankáře Ječmeně, jenž z penaltového puntíku sám vstřelil rozhodující branku Choryně. 

 

 

 

 

 

 

Navštivte webové stránky Sokolu Huslenky kliknutím zde



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Byl to bojovný fotbal bez velkého množství šancí. Hosté, dle předpokladů, sázeli na standardky, ve kterých byly nebezpeční. Pevná obrana Choryně nás do šancí moc nepouštěla. Jsme rádi za bod, ale po průběhu penaltového rozstřelu jsme zklamaní, že jsme nezískali ještě jeden navíc."

TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "Byl to remízový zápas. Měli jsme oslabenou sestavu, ale i tak jsme nakonec zvládli ukočírovat dva body. Domácí hráli výborně, takže jsme rádi, že jsme na body vůbec dosáhli."



Sestavy


TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - T. Helis [-] (60. M. Rýc [-] ) , R. Koňařík [-] (80. M. Brhlík [-] ) , T. Zádilský [-] , L. Labaj [-] , O. Baletka [-] , J. Slováček [-] , D. Brhlík [-] , V. Hrbáček [-] , D. Pisklák [-] , M. Dobeš [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - R. Štec [-] (57. P. Kamas [-] ) , J. Landa [-] , T. Táborský [-] , A. Kovář [-] (80. J. Mácha [-] ) , A. Sovák [-] , J. Landa [-] , K. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-] , L. Hadvičák [-]

ŽK: 15. D. Brhlík , 21. D. Pisklák , 65. L. Labaj - 51. L. Tvrdoň , 75. K. Landa .
Hráči zápasu: M. Rýc - M. Ječmeň .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - JAŠEK Vlastimil (N), ZÁVADA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.