1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šrom zničil Střítež


Branky


54. M. Vavruša - 20. J. Šrom , 64. J. Šrom , 72. J. Šrom , 80. J. Šrom
0

V zlepšené formě hrající Střítež přivítala na svém hřišti první Semetín. Dlouho byl zápas vyrovnaný, než se ke slovu dostal hostující kanonýr Jakub Šrom, jenž nakonec čtyřmi góly vybojoval svému mužstvu tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šrom poslal Semetín do vedení

Střítež je zatím na jaře stoprocentní. Svěřenci nového trenéra Dušana Janoška vyhráli jak s Huslenkami, tak s Lužnou shodně 3:1, čímž se odlepili ode dna tabulky Okresního přeboru. To Semetín výborně zareagoval na nečekanou drtivou porážku v Halenkově domácí výhrou nad Huslenkami, které porazil 5:3. Od začátku se hrál vyrovnaný kvalitní fotbal, ve kterém měli pouze mírně navrch hosté, kteří poprvé otevřeli skóre. Ve 20. minutě se k míči dostal Jakub Šrom, který se uvolnil a střelou z dvaceti metrů vyprášil pavučiny šibenice Cuperovy branky – 0:1. Střítež se k první příležitosti dostala po půl hodině hry, ale jeden z hráčů neměl seřízená mířidla a svůj pokus poslal vysoko nad. 

Domácí naděje překazil kanonýr Šrom

V druhém poločase mohl Semetín odskočit na rozdíl dvou branek, ale Cupera zachránila horní konstrukce branky. Nevyužití šancí hostí Střítež potrestala v 54. minutě, když se kolem svého protivníka otočil Martin Vavruša, který střelou k tyči nedal Sedlákovi šanci – 1:1. Střítež doufala v oloupení favorita ze Semetína, jenomže zapomněla, koho hosté mají ve svém kádru. Kanonýr Jakub Šrom během šestnácti minut třikrát utekl domácím obráncům a své pokusy bez problémů zakončil. Stříteži se tak během čtvrt hodiny rozplynula naděje na zisk vytouženého bodu a se Semetínem zejména díky gólovému koncertu Jakuba Šroma prohrála 1:4



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "V prvním poločase se hrál vyrovnaný kvalitní fotbal, hosty dostal do vedení Šrom, za nás vyrovnal Vavruša. No a v druhém poločase čtyřikrát utekl Šrom a byly z toho tři branky, kdy zakončoval excelentně k tyči."

FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Zápas jsme od začátku měli plně pod kontrolou. Domácí celkem za první půli vystřelili jen třikrát. V druhé půli jsme nastřelili břevno a jak se říká, nedáš dostaneš, vzápětí jsme inkasovali na 1:1. Ale probudil se náš ostrostřelec Kuba Šrom a přidal další své tři branky a tím definitivně uzavřel skóre zápasu. První tři zápasy favorita soutěže nebyly optimální, ale tohle kolo už jsme podali velice solidní výkon, tak uvidíme, co přinesou další zápasy."



Sestavy


TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Basel [-] (61. J. Baláž [-] ) , L. Gerla [-] , P. Šichtář [-] , J. Frydrych [-] - Z. Hoffman [-] (83. T. Merta [-] ) , M. Melichařík [-] , J. Michalák [-] , J. Suchopa [-] - T. Mrůz [-] (76. M. Melichařík [-] ) , M. Vavruša [-] -

FC Semetín
O. Sedlák [-] - J. Šrom [-] , V. Sacher [-] (85. M. Mikušek [-] ) , O. Pavlinec [-] , J. Měrka [-] , D. Růžička [-] (79. J. Šuška [-] ) , R. Fröhlich [-] , E. Nečas [-] (72. M. Varga [-] ) , P. Sovák [-] , O. Mišun [-] , M. Olšák [-]

ŽK: 43. L. Gerla , 47. P. Šichtář - 13. P. Sovák , 29. O. Pavlinec , 37. O. Mišun , 57. O. Sedlák .
Hráči zápasu: J. Šrom .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: ŽMIJÁK Radim - HOLUB Petr, JELÍNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.