3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná neudržela vedení a z Horní Bečvy veze pouze bod


Branky


0

Horní Bečva přivítala doma svého souseda z tabulky Poličnou. Hosté potvrdili, že se jim na hřišti Horní Bečvy nehraje příliš dobře a odvezli si pouze bod za prohru po penaltách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

Podmínky utkání nebyly od úvodu vůbec příznivé, hrálo se na velice špatném terénu, na kterém se ani jednomu celku nedařilo kombinovat podle představ. Na obou stranách docházelo k častým chybám v rozehrávce a kombinacích, přesto oba celky vyznávající podobný styl hry nabídly divákům zajímavou podívanou. Po jednadvaceti minutách šli domácí do vedení, na roh Ondrucha si vyskočil kapitán Pavel Roman a domácí vedli 1:0. Poličná neměla v prvním poločase příliš šancí, přesto se jí podařilo vyrovnat. Po špatné rozehrávce a následném průniku Libosvára nedokázal zakončit Šedý, toho ovšem nahradil Radomír Kapusta, který nadvakrát překonal domácího brankáře Jalůvku – 1:1

Hejný srovnal i přes početní nevýhodu

Obraz hry byl v druhém dějství hodně podobný, hrál se ubojovaný vyrovnaný fotbal, který nenabízel příliš velké množství šancí. Poličná se z ojedinělé akce dostala poprvé v zápase do vedení, aut Libosvára prodloužil Orság na Radomíra Kapustu, který využil chyby domácího obránce a podruhé v utkání doklepl míč za Jalůvkova záda – 1:2. Po druhé obdržené brance Horní Bečva otevřela hru s cílem vyrovnat, čehož málem Poličná využila k přidání třetí branky, Šedý však v několika šancích zaváhal. Z rohu Horní Bečvy v 70. minutě vzešel pouze protiútok Poličné, který na poslední chvíli hasil faulem Koňařík, jenž musel po červené kartě předčasně do šaten. Hosté nabídnutou přesilovku nevyužili a naopak překvapivě inkasovali vyrovnávací branku, po další standardní situaci se v 85. minutě trefil Petr Hejný a bylo srovnáno – 2:2.

Druhý bod vybojovala Bečva

V penaltách se štěstí přiklonilo na stranu domácích, kteří završili obrat a z duelu s Poličnou vyválčili druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Byl to těžký zápas, kvůli těžkému terénu docházelo často k chybám, ale střetly se dva týmy, co chtěly hrát fotbal, což nám sedí. Po obdržení branky na 1:2 jsme otevřeli hru, ale hosté nevyužili své tutovky. Nás nepoložila ani červená karta, po standardce vyrovnal Hejný. Spravedlivá remíza, na penalty jsme byli šťastnější."

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Utkaly se dva týmy z horních pater tabulky, co chtějí hrát fotbal. Hrálo se důrazně, ale ne zákeřně. Oba týmy dobře napadaly, a tak docházelo na fáze, kdy se jen nakopávalo. V druhé půlce jsme měli více ze hry, ale po gólu na 2:1 se nám nepodařilo náskok pojistit. Penalty už byly loterie."



Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - P. Roman [-] , J. Koňařík [-] , L. Roučka [-] , J. Grenar [-] - T. Vaníček [-] , M. Ondruch [-] , D. Opálka [-] , J. Vašut [-] (87. P. Ondryáš [-] ) - P. Hejný [-] - J. Solanský [-] (76. R. Dvorský [-] )

TJ Poličná
R. Včelný [-] - M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] , J. Orság [-] - R. Kapusta [-] , R. Capil [-] , P. Libosvár [-] (77. Š. Šedý [-] ) , A. Babala [-] , P. Bártek [-] (88. T. Marek [-] ) - M. Šedý [-] (83. M. Pelc [-] ) -

ŽK: 17. M. Ondruch , 44. J. Koňařík - 19. A. Babala . ČK: 71. J. Koňařík .
Hráči zápasu: K. Jalůvka - R. Kapusta .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - TŘEŠTÍK Tomáš (N), TVRDÝ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.