L. Tvrdoň 60. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola zvládla lépe Choryně, Halenkov porazila nejtěsnějším rozdílem


Branky


60. L. Tvrdoň (p.)
0

Nejsledovanější utkání 17. kola se odehrálo v Choryni, která přivítala druhý Halenkov. Vyrovnaný zápas bez šancí dovedli do vítězného konce domácí, kteří zvítězili 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hosté se namlsali v minulém kole, když si vyšlápli na první Semetín, který přejeli jednoznačně 4:0. Choryně v minulém kole nenastoupila kvůli podmáčenému hřišti ve Valašské Bystřici, a tak byla na Halenkov odpočinuta. Od začátku utkání se hrál vyrovnaný zápas, který však nenabídl téměř žádné šance. Oba týmy výborně bránily, a tak náznaky šancí končily většinou před velkými vápny. V prvním poločase branka nepadla, do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Zápas rozhodl z pokutového kopu Luboš Tvrdoň

V druhé půli se hrál podobný fotbal, obě mužstva hrála opatrně a bez šancí. První a nakonec také jediná branka zápasu padla v 60. minutě. Po zahrávání standardní situace si ve vápně hostí zkušené počínal nejzkušenější hráč Choryně Luboš Hadvičák, jenž se nechal stáhnout k zemi, a byla z toho penalta. K té se postavil kapitán Luboš Tvrdoň, který z bílého puntíku překonal hostujícího gólmana Tomana – 1:0. Choryně mohla v závěru zápasu přidat další branky, ale střely z hranice dvaceti metrů zneškodnil hostující brankář. Halenkov se do mnoha šancí nedostal díky dobré práci domácí defenzívy. Halenkov přece jen dostal možnost k vyrovnání, od 86. minuty totiž hrál přesilovku. Své nervy nedokázal udržet na uzdě nejlepší hráč předminulého kola Pavel Tvrdoň, jenž za strčení protihráče obdržel od hlavního rozhodčího Václavíka červenou kartu. Domácí však oslabení zvládli, a tak si v nervózním zápase připsali cenné tři body za výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "Celý první poločas měli hosté jednu střelu, kterou jsem vychytal, jinak neměli nic. Mají nebezpečné rohy, které jsme si ale pohlídali. V druhé půli jsme začali hrát svoji hru a gólem z penalty jsme rozhodli."

TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Hráli jsme hrozně, ale domácí si nevytvořili taky žádné šance. Hrál se oboustranně nemastný neslaný zápas po dvacítky. Domácí mladíci byli běhaví a důrazní, naše hra bohužel vypadala, jako bychom si po minulém zápase se Semetínem šli jen tak vyklusat. Nakonec nám už pak nemohlo ani to, že v závěru dohrávali domácí v deseti."



Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - A. Sovák [-] (46. P. Kamas [-] ) , J. Landa [-] (90. J. Kopřiva [-] ) , M. Staněk [-] , K. Landa [-] , J. Vedral [-] (85. R. Štec [-] ) , J. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , L. Tvrdoň [-] , M. Závada [-] , L. Hadvičák [-]

TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - T. Mikulenka [-] , M. Krňa [-] (73. T. Maliňák [-] ) , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] - O. Ondryáš [-] , J. Koňařík [-] , R. Haničák [-] , V. Trličík [-] - J. Šulák [-] , V. Úlehla [-]

ŽK: 63. L. Tvrdoň - 48. M. Krňa , 60. O. Machálek , 75. T. Maliňák , 82. O. Ondryáš . ČK: 86. P. Tvrdoň .
Hráči zápasu: L. Hadvičák , L. Tvrdoň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - MÁCHA Jan (N), KOLÁČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.