4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bečva si smlsla na Hrozenkově


Branky


0

Nový Hrozenkov putoval v 15.kole na trávník Horní Bečvy. Domácí měli svému soupeři co vracet, Hrozenkov totiž v prvním společném měření sil svého soupeře porazil jednoznačně 4:1. A jak se říká, pomsta byla opravdu sladká. Bečva na Hrozenkov vlétla ve velkém stylu a během třiadvaceti minut prakticky rozhodla. Domácí zvítězili jednoznačně 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli během 23 minut

Nový Hrozenkov jako by ještě spal dlouhým zimním spánkem. Než se hosté pořádně vzpamatovali, prohrávali 0:4. Bečva udeřila hned v druhé minutě, rohový kop si našel Lukáš Roučka, jenž vstřelil úvodní branku tohoto zápasu – 1:0. Domácí tým trápil hosty především křídelními akcemi, ze kterých byl opravdu nebezpečný. Jedna z těchto akcí skončila druhým gólem, v 5. minutě utekl po straně Ondřej Bártek a střelou do šibenice zvýšil na 2:0. Ze zápasu neuběhla ani čtvrthodina a domácí se radovali potřetí. Na druhé straně hřiště utekl Koňařík, odcentroval na Dominika Opálku a bylo to 3:0. Hosté byli zralí na ručník, ale z domácí strany to stále nebylo vše. Ve dvaatřicáté minutě se po kombinaci a následném centru objevil ve vápně Petr Hejný, který překonal Novosada v brance Hrozenkova počtvrté – 4:0. 

Skóre se již nezměnilo

Ve druhém poločasu se přestalo téměř hrát, bezzubí hosté si nevypracovali téměř nic a domácí tým také odpadl. Tempo na trávníku nebylo téměř žádné. Hosté se snažili o dlouhé nakopávané míče, které jim vůbec nevycházely. Domácí mužstvo vyrobilo na špatném terénu několik chyb v rozehrávce, ty však hostující útočníci nedokázali využít. Bečvané mohli přidat ještě pátou branku, ale Koňaříkova střela skončila na břevnu. Zápas tak skončil 4:0 pro Horní Bečvu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Měli jsme neskutečných prvních dvacet minut, kdy jsme rozhodli celý zápas, hosté jakoby ještě spali. V druhém poločase jsme odpadli, celkově upadlo i tempo zápasu, hosté tam měli nějaké nakopnuté míče, ale to bylo vše. Udržovali jsme jasný výsledek, vymýšleli a kombinovali, nasazení už bylo ovšem špatné."




Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - J. Koňařík [-] , L. Roučka [-] , J. Grenar [-] (57. J. Solanský [-] ) , P. Roman [-] - D. Opálka [-] (70. P. Dobeš [-] ) , T. Vaníček [-] , M. Ondruch [-] , O. Bártek [-] , J. Vašut [-] - P. Hejný [-] -

TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - R. Šiška [-] (59. D. Kučera [-] ) , R. Ohryzek [-] , L. Orság [-] , M. Orság [-] , M. Měkyna [-] , T. Štuler [-] , M. Kulčák [-] , M. Orság [-] , R. Kalina [-] , P. Orság [-]

ŽK: 37. D. Opálka - 40. R. Kalina , 53. M. Orság , 63. L. Orság .
Hráči zápasu: J. Koňařík , L. Roučka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - TŘEŠTÍK Tomáš (N), ŠARMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.