2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná nezaváhala se Lhotkou


Branky


70. P. Topič , 76. P. Topič - 21. R. Kapusta , 53. R. Capil , 59. J. Orság
0

Poličná v rámci 15. kola cestovala na hřiště Lhotky, se kterou se jí příliš nedaří. Hosté šli do vedení 3:0, přesto však nakonec měli na mále. Nakonec se ale překvapení neudálo a Poličná si odvezla tři body za výhru 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelný zlikvidoval penaltu

Lhotka bude po odstoupení Janové ze soutěže bojovat o udržení Okresního přeboru, a tak potřebuje začít sbírat body. Poličná ale byla proti. Pojďme však od začátku. Domácí začali zápas lépe, úvodních dvacet minut byli lepším mužstvem, byli více na míči a lépe kombinovali, nenechali hosty dostat se do jejich obvyklé hry. Lhotka však ze své dobré hry branku nevytěžila, a tak se poprvé ke slovu dostali hosté. Po standardní situaci se trefil Radomír Kapusta, jenž otevřel skóre – 0:1. Hra se po úvodní brance srovnala. Před koncem prvního poločasu měli domácí obrovskou šanci na vyrovnání, ale hostující brankář Radek Včelný zlikvidoval nařízený pokutový kop. 

Topičovy dva góly Lhotce k bodům nepomohly

Druhá půle začala vlažně na obou stranách, domácí byli stále mírně lepší, ale byli to naopak hosté, kteří přidali další gól. Po dlouhém autu zvýšil na 2:0 Radek Capil. O pouhých šest minut později byl náskok Poličné tříbrankový, z další standardní situace se tentokrát za záda brankáře Ručky trefil hlavou Jakub Orság – 0:3. Poličná po třetím gólu výrazně polevila, což domácí začali využívat. Během necelých šesti minut se do střelecké listiny dvakrát zapsal domácí útočník Petr Topič a ve Lhotce bylo zaděláno na drama. Domácím se nakonec nepodařilo vyrovnat, a tak si Poličná odvezla všechny tři body za výhru 3:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Domácí začali lépe, dobře kombinovali, nedostali jsme se do hry. Pomohl nám gól ze standardky. Včelný chytil domácím penaltu. Druhá půle byla vlažná, ale opět jsme se dvakrát trefili hlavou ze standardky. Pak nám začaly docházet síly, bylo nás málo, Lhotce se podařilo snížit na 2:3, v závěru měli více ze hry, ale šance si nevytvořili. Kluci zápas odbojovali, hráli doslova na krev. Jestli Lhotka bude takto hrát i nadále, tak nebude mít problém se záchranou."



Sestavy


Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - M. Sovák [-] , R. Stolař [-] , M. Chocholatý [-] (48. M. Man [-] ) - P. Rosenkranc [-] (69. A. Petřek [-] ) , L. Trefil [-] , P. Žlebek [-] , F. Šobora [-] , L. Šebesta [-] (64. J. Burda [-] ) - P. Bajar [-] (48. K. Nohavica [-] ) , P. Topič [-]

TJ Poličná
R. Včelný [-] - R. Kapusta [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] , J. Orság [-] - R. Capil [-] , A. Babala [-] (76. D. Stodůlka [-] ) , P. Bártek [-] (31. Z. Žilinský [-] ) - P. Libosvár [-] , M. Šedý [-] - M. Capil [-]

ŽK: 58. M. Sovák , 79. R. Stolař - 65. R. Kapusta , 86. J. Bártek .
Hráči zápasu: P. Topič - R. Včelný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - CHYTIL Štěpán, KLANICA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.