0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2016 18:00

14.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huslenky zvládly druhé derby v řadě


Branky


0

V dohrávce 14. kola zajížděly Huslenky na nedalekou půdu Hrozenkova. Utkání rozhodla jediná branka, kterou obstaral hostující Brhlík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po necelé půl hodině rozhodl Brhlík

I přes absenci dvou klíčových útočníků Zádilského a Slováčka mělo od úvodního hvizdu v derby navrch hostující mužstvo. Domácí hráči působili unaveně a příliš se jim hrát nechtělo. Huslenky domácího laxního přístupu využily a po 27. minutách šly do vedení. Po přihrávce Januše a nedorozumění v obraně Hrozenkova doklepl míč od branky Michal Brhlík – 0:1. Domácí se zmohli pouze na pár standardních situací z pětadvaceti metrů, které však k úspěchu nevedly. Ne příliš atraktivní první poločas tak do vítězného konce dovedly díky brance Brhlíka hosté. 

Více branek nepadlo

Ve druhém poločase se nehrál příliš líbivý fotbal. Hráči Nového Hrozenkova vsadili na hru po křídlech, ale hostující mužstvo bránilo kompaktně a pozorně. Zřejmě jediné zaváhání v hostující obraně mohlo vyústit ve vyrovnávací branku, jeden z domácích borců však nastřelil z hranice dvaceti metrů spojnici Hučíkovy svatyně. Ve vyrovnaném druhém poločase si domácí vytvořili další standardní situace, ale opět nedokázali trefit zařízení. Huslenky tak mohly v úplném závěru zápasu navýšit svůj náskok, ale Baletka tváří v tvář brankáři Novosadovi trefil pouze tyč. Hosté tak nakonec hubený náskok udrželi a z Nového Hrozenkova si odvezli tři body za těsnou výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Jsme rádi, že se nám i druhé derby povedlo. A to dokonce bez našich dvou elitních útočníků Slováčka se Zadilským. Myslím, že jsme od začátku šli více za vítězství. U domácích to vypadalo, jako by se jim do zápasu moc nechtělo. Škoda, že jsme toho nevyužili a nepřidali uklidňující branku, ale je fakt, že moc šancí jsme na to neměli. Dobrý výkon podala i trojice rozhodčích, což zápasu hodně pomohlo."



Sestavy


TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - P. Orság [-] , R. Ohryzek [-] (76. R. Šiška [-] ) , P. Orság [-] (87. M. Kalina [-] ) , O. Šulák [-] (66. D. Kučera [-] ) , M. Vráblík [-] , M. Orság [-] , M. Měkyna [-] , T. Štuler [-] , M. Kulčák [-] , M. Orság [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - M. Brhlík [-] (79. A. Šimara [-] ) , M. Rýc [-] (76. O. Václavík [-] ) , R. Koňařík [-] (67. T. Kovář [-] ) , O. Baletka [-] , L. Labaj [-] , D. Pisklák [-] , P. Obr [-] , R. Januš [-] , T. Helis [-] , V. Hrbáček [-]

ŽK: 72. M. Měkyna - 86. D. Pisklák .
Hráči zápasu: M. Brhlík , R. Januš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - KOVÁŘČÍK Dominik, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.