2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice konečně vyhrály


Branky


19. R. Blaga , 58. M. Thiemel - 45. F. Mrusek
0

Hoštice konečně na jaře dokázaly vyhrát. V první půli byla lepši hostující ekipa z Vávrovic. Přesto se šlo do kabin za stavu 1:1. Ve druhé půli byly lepší Hoštice a jednou vstřelenou brankou dokázaly strhnout výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli napravit jarní nezdary a začali velmi nervózně. Zápas měl navíc pikantní příchuť hlavně pro trenéra Vávrovic Martina Greipela, který kdysi Malé Hoštice trénoval. Jeho družina se na soupeře vrhla jako stádo hladových vlků. Po celý první poločas byla lepším týmem. Během pěti minut zavraždili své šance David Kříž, který napálil břevno a brankáře Martina Slíže. Filip Mrusek zase neseřídil správně svá mířidla. Proto přišel zákonitý trest, když se po chybě hostujícího obránce řítili sami na brankáře Matěj Malohlava s Richardem Blagou, a druhý jmenovaný otevřel účet zápasu – 1:0. Vávrovice však byly nadále lepší. Své šance zahodili opět Kříž a Mrusek. Zaslouženého vyrovnání se Vávrovice dočklay v 45. minutě po krásné střele Filipa Mruska – 1:1. 

 

Ve druhém dějství se obraz hry změnil. Vávrovice přestaly hrát a taktovku převzala družina trenéra Grygarčíka. Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 59. minutě, když se odražený balón dostal k Martinu Thiemelovi a ten ho zasunul k levé tyči vávrovické branky – 2:1.  V dalším průběhu mohly Hoštice vedení navýšit. Martin Thiemel ale svůj přímý kop otřel jen o břevno, Martin Unruh ve vyložené šanci zamířil těsně mimo hostující klec, Ondřej Pavelka napáli ve vyložené šanci jen brankáře Patrika Košárka. V poslední desetiminutovce se nadechly Vávrovice k tlaku, ale bez kýženého efektu. jejich největší šance skončila pouze na břevnu domácí svatyně. Hoštice si tak na jaře připsaly první výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Utkání bylo z naší strany nervózní, nedokázali jsme si přihrát a soupeř byl lepší. My se dostali do vedení po chybě jejich brankáře. Hosté dokázali srovnat. Ve druhé půli jsme byli lepší a vytvořili jsme s šance, ale proměnili jsme pouze jednu. Výhru považuji za vydřenou.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): V první půli jsme na hřišti kralovali. Bohužel skončila nerozhodně. Ve druhé půli jsme přestali hrát a domácím jsme výhru darovali.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - J. Chřibek [-] , I. Xenitidis [-] , M. Unruh [-] (72. M. Kokošek [-] ) , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] (87. R. Blaga [-] ) , J. Grygarčík [-] (69. V. Kopťák [-] ) , M. Malohlava [-] , E. Klinger [-] (44. O. Pavelka [-] ) , D. Kašný [-] , M. Kara [-] (25. D. Kurzica [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - D. Kříž [-] (68. J. Lichovník [-] ) , D. Cahel [-] , J. Schneider [-] , J. Laifert [-] (46. D. Galvas [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] (82. J. Chryczyk [-] ) , F. Mrusek [-] , J. Štencek [-] , J. Morbitzer [-] , R. Schreiber [-]

ŽK: 84. R. Blaga - 35. J. Štencek , 78. J. Schneider .
Hráči zápasu: M. Thiemel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BUKOVSKÝ Josef, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.