4:2
(2:1)
44. M. Pražák (p.)
90. I. Hasala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov padl v Jakartovicích


Branky


23. O. Martynek (vl.) , 29. J. Pekárek , 54. R. Holub , 86. R. Urban - 44. M. Pražák (p.) , 90. I. Hasala
0

Jakartovice dokázaly v prvním dějství díky standardním situacím utéct do dvoubrankového vedení. Budišov snížil z penalty v závěru poločasu. Ve druhém dějství se Jakartovice opět prosadily ze standardky. I když pak byl vyloučen jejich hráč Postřimovský, tak přidaly čtvrtou branku. Budišov se už jen zmohl na korekci skóre v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Jakartovic přijel druhý Budišov. Domácí však podali velmi bojovný výkon. Navíc hosté nastoupili v brance se stoperem Lukášem Markem, a na hře jejich obrany to bylo znát. Na začátku zápasu se hrál tvrdý a vyrovnaný fotbal. Šancí se moc neurodilo. Budišov hrozil z rychlých brejků a standardek. Ty ale vycházely domácí družine. Jakartovice se ujaly vedení v 23. minutě, když si v tlačenici před budišovskou brankou srazil míč do vlastní branky nešťastně Ondřej Martynek – 1:0. O šest minut později po standardce Jakuba Hlaváče, dorážel hlavičku Matěje Gažiho do hostující sítě Jan Pekárek – 2:0. Hosté se dostali ke slovu až v závěru poločasu, když brankář Aleš Kareš fauloval budišovského hráče v pokutovém území a penaltu umístil za jeho záda zkušeně Martin Pražák – 2:1. 

 

Ve druhé půli se hrál v Jakartovicích velice zajímavý fotbal, k čemuž přispěly oba mančafty. Opět do dvoubrankového vedení se dostali domácí v 53. minutě, když kopal roh Adam Kreisl a jeho centr si akrobatickým způsobem rybičkou našel  Radim Holub a angličanem hlavou navýšil vedení – 3:1. Poté byl za oplácení vyloučen domácí Kevin Postřimovský a domácí museli skoro půl hoidny hrát o deseti mužích na trávníku.Hosté z Budišova se snažili o úpravu výsledku. Domácí hráči se ale semkli a svou bojovností nedovolili hráčům Budišova přitlačit a naopak šest minut před koncem udeřili, když přímý kop Marka Poštulky z poloviny hřiště dokázal zužitkovat Radoslav Urban - 4:1. V 90. minutě korigoval Budišov skóre Ivem Hasalou, jenž se prosadil hlavou – 4:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Čtyřikrát po sobě Jakartovice vyšly naprázdno. Bylo jasné, že pokud se neprovede nějaká změna, tak se pravděpodobně krize začne prohlubovat. Kouč Barták, který zápas vedl jako zástup za hlavního trenéra Martinku, se rozhodl vsadit na klidnější povahy a vyplatilo se to. Samotní hráči jakoby šli do sebe a podali výkon plný bojovnosti a odhodlání.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Do hry jsme vůbec nedali srdíčko. Jakoby se nám vůbec nechtělo hrát. bylo to velmi laxní. Neměli jsme brankáře, tak jsme do branky dali stopera Lukáše Marka a na hře naší obrany to bylo vidět. My sice byli fotbalovější. Oni jen nakopávali, ale jejich dva útočníci nám činili veliké problémy, stejně jako jejich standardky.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - R. Holub [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] - M. Poštulka [-] , J. Hlaváč [-] (86. L. Martinka [-] ) , M. Gaži [-] , K. Postřimovský [-] , D. Filip [-] (80. M. Sváček [-] ) , J. Pekárek [-] (35. A. Kreisl [-] ) , K. Török [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
L. Marek [-] - T. Skácel [-] , M. Marek [-] , I. Hasala [-] - O. Martynek [-] (85. L. Čonka [-] ) , J. Kuric [-] , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] , Z. Ondrušík [-] (35. F. Pražák [-] ) - O. Veliký [-] (60. P. Pizur [-] ) , M. Pražák [-]

ŽK: 25. M. Gaži - 87. T. Skácel . ČK: 61. K. Postřimovský .
Hráči zápasu: J. Pekárek , R. Holub , M. Poštulka , R. Urban .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - STANKE Vladimír, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.