Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice jednoznačně přejely Chlebičov


Branky


0

Chlebičov jednoznačně prohrál ve Stěbořicích, které mu během zápasu nasázely osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov přijel do Stěbořic ve značně okleštěné sestavě a po celý zápas působil odevzdaným dojmem. Stěbořice ho za to potrestaly osmi góly v jeho síti. Střelecký koncert načaly Stěbořice už ve 2. minutě, když přihrávku Jakuba Fiedlera zužitkoval Roman Kokošek, který střílel do prázdné kasy – 1:0. O pět minut později se po rohu Michala Kokeše prosadil z voleje Tomáš Král střelou k tyčce – 2:0. V 34. minutě po přihrávce Jiříhio Holubce před prázdnou bránu minul míč Tomáš Král a za ním stojící Ondřej Šmalec už míč do síte dopravil – 3:0. Účet prvního dějství podtrhl čtvrtou brankou v síti Chlebičova střelou do vinklu po přihře Pavla Vavrečky Jakub Fiedler – 4:0. Domácí pak ještě mohli asi desetkrát jít sami na hostujícího brankáře Sýkoru, ale vždy přebírali míč v těsném ofsajdu.

 

I ve druhé části pokračovaly Stěbořice ve svém představení V 50. minutě využil zaváhání chlebičovské defenzívy Ondřej Šmalec a s přehledem proměnil samostatný nájezd – 5:0. V 75. minutě se proháčkoval hostující obranou Pavel Fiedler a zavěsil – 6:0. V 76. minutě se hosté z Chlebičova dostali ke své jediné střele na bránu, ale projektyl Jiřího Hollesche skončil pouze na tyčce. O dvě minuty později si vyměnili balón Pavel Vavrečka s Tomášem Králem a druhý jmenovaný se nemýlil – 7:0. Konečnou podobu výsledku dal čtyři minuty před koncem Pavel Vavrečka, jenž svou střelu umístil do brány kolem pravé ruky nešťastného brankáře Sýkory – 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Co k tomu dodat, byl to jednoznačný zápas a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Jednoznačně odevzdaný výkon našeho mančaftu. Neviděl jsem jediný klad. K jedinému ohrožení branky jsme se dostali v 75. minutě, když jsme napálili tyčku.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , R. Kokošek [-] (63. P. Fiedler [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Šmalec [-] (67. M. Hrčka [-] ) , T. Král [-] , J. Fiedler [-] (57. L. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] (70. F. Otipka [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , P. Vavrečka [-]

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Hollesch [-] - J. Otlík [-] , J. Hollesch [-] - L. Baďura [-] - J. Vavřinčík [-] , K. Michalík [-] (46. J. Vilášek [-] ) , D. Kurka [-] , M. Elek [-] , M. Tihelka [-] (13. J. Sedláček [-] ) , R. Havlický [-]

ŽK: 43. R. Kokošek , 87. M. Hrčka - 60. J. Otlík .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - DEDEK Vojtěch, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.