Slavkovské béčko porazilo Chvalíkovice a stává se mistrem IV. třídy skupiny B


Branky


0

Ve šlágru čtvrté třídy přivítali druhé Chvalíkovice leadera ze Slavkova. Chvalíkovice si mohli ještě zařídit vítězstvím šanci na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov dominuje

Slavkov začal nebezpečně. Nejprve Gavenda bombou pouze sestřelil obránce, ale ve 3. minutě se již radoval. Gavenda dlouhým autem našel Kovalčíka a ten z úhlu překvapil domácího brankáře - 0:1. Slavkov se postupně vytrácel, když se často zbytečně zbavoval míče a domácí tak byli aktivnějším mužstvem. Většinou však nebyli nebezpeční. Výjimkou byla hlavička ze sedmi metrů, která však skončila těsně vedle a rychlý brejk, který však na poslední chvíli zneškodnil poslední obránce Mičker. Na druhé straně Gavenda nejprve protáhl Arendáše v brance domácích z přímého kopu. Aby ve 30. minutě selhal při stoprocentní šanci z pěti metrů po přihrávce Kovalčíka. V závěru poločasu Slavkov udeřil podruhé. V 45. minutě Marek autem našel Gavendu, ten poslal prudký míč do pětky soupeře. Domácí obránce odehrál míč pouze ke Kovalčíkovi a ten ze sedmi metrů rozjásal Slavkov podruhé - 0:2.

Třetí gól a začátek oslav

V druhém poločase se hra vyrovnala. Slavkovu dál pracovala skvěle obrana, když za celý druhý poločas pustila domácí do jediné šance při závaru po rohu. Ani ten však domácí nevyužili. Na druhé straně zlobil Holub, který v průběhu poločasu šel třikrát sám na brankáře. Ani jednou jej však nepřekonal. Definitivně rozhodnuto bylo v 75. minutě. Slavík přetlačil obránce, jeho zakončení dokázal brankář vyrazit pouze k Muroňovi a ten již neměl problém zakončit z 11 metrů do poloprázdné branky - 0:3. Slavkov tak oplatil domácím porážku z podzimu a mohl začít slavit postup do vyšší soutěže.



Počet diváků: 71. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - ROZSÍVAL Petr (N), CAHEL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku