2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice si zaslouženě odváží body z Deštné.


Branky


0

Předposlední kolo soutěže proti sobě postavilo 2 týmy ze středu tabulky. Tento zápas je pokaždé plný emocí a Moravice měla po domácí vysoké prohře z podzimu Deštné co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina patřila Moravici

Moravice začala svižně a už ve 2. minutě Urban poslal po lajně Koláře, ten centroval před bránu, kde byl Hroško, ale ten centr podběhl. K míči se dostal Urban, který jen nekompromisně poslal do proti pohybu gólmana -0:1. V 8. minutě hosté zahrávali přímí volný kop a půlky hřiště. Keller poslal míč přímo na bránu, domácí gólman míč vyrazil na Urbana a ten z 20 metru poslal míč k pravé tyči domácí branky – 0:2. V 17. minutě Urban našel přihrávkou mezi dva obránce Koláře, který se řítil sám na gólmana domácích. Po jeho chybě mohl uklidit míč do prázdné brány, ale trefil jen boční síť. O minutu později Urban křižně na Hroška, ten pouští na Čupa, ale tomu se nepovedlo zakončit. V 23. minutě Keller centroval tak povedeně, že musel zasahovat až domácí gólman, který vyrazil míč mířící do šibenice na roh, z něj hosté bránu neohrozili. V 25. minutě Urban poslal míč z 20 metru k tyči, ale gólman vyrazil na roh, který domácí obrana odvrátila na další roh. Ten hosté zahráli lépe, ale domácí golmana vyrazil míč k Urbanovi a ten poslal míč z první zpět k domácí brance, ale gólman míč ukryl v náruči.  Domácí pomalu rozbíjeli nápor hostu a k první pořádné akci se dostali až v 28. minutě kdy Tesař zatáhl míč ze své poloviny až k šestnáctce hostů, centrem se pokoušel najít Lhotzkého, ale Soldán byl v čas u míče a akci překazil. O minutu později opět hrozili hosté. Urban zatáhl po lajně, ale jeho centr našel jen domácí obránce. V 30. minutě zahrávali hosté přímí kop z vlastní poloviny, Keller našel krásně Urbana, ale ten byl bohužel v Ofsajdu. V 31. minutě domácí Tesař našel křižně Lhotzkého , ale nejlepší střelec domácích pálil z úhlu mimo. 32. minuta a Hroško přenesl míč přes šířku hřiště na nabíhajícího Urbana, ale jeho centr nikoho nenašel. V 38. minutě se hosté opět radovali, když Urban našel z přímého kopu výborně nabíhajícího Kremsera a ten hlavou překonal domácího brankáře – 0:3. V 40. minutě po faulu Havlíčka na hranici pokutového území zahrávali domácí přímí kop. Pekárek se snažil zeď prostřelit, ale míč skončil mimo branku hostů. Následný roh propadl až na zadní tyč, ale Lhotzký jej poslal jen do boční sítě. Ve 42. minutě po chybě Moravické obrany poslal míč Pekárek na Lhotzkého, ale ten neměl dnes střelecký den a míč poslal opět mimo tři tyče. V 44. minutě byl u míče opět skvěle hrající Urban, ale míč z jeho nohy skončil také mimo branku. Poslední akci první půle měli domácí. Po chybě Porubka zahrávala Deštné roh, Moravická obrana odvrátila pouze na Tesaře, ten našel volného Lhotzkého, ale ten pálil nad branku. Hosté si tak po zásluze odnášeli poločasové vedení 0:3.

Deštné se nevzdává

Druhá půle začala tak jak skončila první a Moravice nadále hrála výborně. V 48. minuta a Kremser přihrál Hroškovi, ten na Koláře, ale domácí obrana odvrací na roh, z kterého hosté nezahrozili. 51. minuta a po nákopu Havlíčka Kolář sklepává na Urbana, ten našel Kellera, ale ten bohužel střílel nepřesně a poslal míč mimo tři tyče. V 55. minutě našel Kolář Čupa, ale ten střílel pouze do náruče domácího gólmana. O minutu později našel Michal Smolek centrem Lhotzkého, ale ten jakoby dnes nechtěl přidat svůj osmnáctý gól sezóny a míč poslal mimo branku hostů. V 60. minutě po faulu Havlíčka na Lhotzkého zahrávali domácí pokutový kop. Z něj domácí Tesař nedal Soldánovi sebemenší šanci – 1:3. V 70. minutě střílel Čup, ale jeho střela byla odvrácena na roh, z kterého hlavičkoval Navrátil pouze nad branku. V 73. minutě zahrávali hosté opět roh. Keller poslal míč na domácí branku, obrana jej ale odvrátila, ale pouze k Havlíčkovi, který jej poslal nad domácí branku.  Hosté se pomalu a jistě viděli v kabině a posledních pár minut patřilo domácím. V 80. minutě našel ze svého přímého kopu Pekárek Tesaře a ten z voleje poslal míč za Soldána – 2:3. V 85. minutě domácí vrhly všechny síly do útoku, výsledkem byl rohový kop, ten si domácí po odvracení hostů ještě dvakrát zopakovali. Poslední ze tří rohů se Deštné podařilo zakončit, Kamrád už překonal Soldána, ale jeho střelu vykopl z brankové čáry Smolek Jiří. Zbytek utkání se i díky probrání hostující obrany odehrál na středu hřiště a Moravice si i přes své zaváhání v závěru odváží zaslouženě 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravice
Jan Smolek ( trenér): Kluci dnes předvedli výborný výkon hlavně v prvním poločase. Děkuji jim za skvěle zvládnutý zápas. Po zásluze si odvážíme s hřiště našeho oblíbeného soupeře 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
T. Hrstka [-] - M. Bedrunka [-] , M. Maruszák [-] - L. Kachtík [-] , M. Smolek [-] , P. Trlica [-] , Z. Pekárek [-] , R. Tesař [-] , M. Kalužík [-] - R. Lhotzký [-] , J. Kamrád [-]

TJ Moravice
R. Soldán [-] - O. Havlíček [-] , J. Navrátil [-] , M. Porubek [-] , J. Smolek [-] - M. Kremser [-] , V. Urban [-] , J. Keller [-] , D. Hroško [-] - J. Čup [-] , M. Kolář [-]

Hráči zápasu: R. Tesař - J. Keller , V. Urban , M. Kolář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - LHOTZKY Rudolf (N), HANÁK Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku