1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá postupuje do 1. A třídy


Branky


0

Dobrá zajížděla do Nýdku, kde dokázala už během prvního dějství odskočit domácím o dvě branky. Ve druhé části navýšila vedení až na 0:4. Nýdek se zmohl jen na zkorigování skóre. Po konci zápasu mohly v Dobré propuknout nefalšované oslavy z postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střela v zápase přišla v šesté minutě. Jeden z nýdeckých prověřil z dálky Lamoše, ale ten neměl problémy. O minutu později se postavil k naší standartní situaci Papřok. Jeho výborný pas tečoval Lužný těsně vedle brány. V 17. minutě jsme udeřili poprvé. K přímému kopu se na hranici velkého vápna postavil Lužný a lišácky obstřelil zeď – 0:1. V jednadvacáté minutě vybojoval ve středu hřiště míč Šponiar pro Filipčíka. Ten vyslal Rajnocha, který v tutovce selhal. Minutu na to rozehrál míč pohotově Zícha a vyslal tak do samostatného úniku Rajnocha. Ten zkušeně přehodil gólmana a bylo to o dvě branky – 0:2. V pětadvacáté minutě se na půlce výborně uvolnil Rajnoch a postupoval úplně sám na bránu. V poslední chvíli si ovšem zbytečně ukopnul míč. V pětatřicáté minutě poprvé nebezpečně vystřelili i nýdečtí. Střela Brzeziny šla ovšem mimo bránu. 

 

Druhou půli jsme začali výborně. V jednapadesáté minutě dorážel do prázdné brány Rajnochovu nepovedenou střelu Šmahaj – 0:3. V sedmašedesáté minutě už bylo prakticky rozhodnuto. Rajnoch se prodral až do zakončení a zvýšil už na – 0:4. Ve dvaasedmdesáté minutě se podařilo Nýdku snížit. Střela z úhlu vypadla Lamošovi z náruče a pohotovou dorážkou skóroval střídající Kantor – 1:4. Minutu po tom postupoval mladíček Otipka sám na bránkáře, ale nevyzrál na něj. V dvaaosmdesáté minutě se do dalšího samostatného úniku dostal Papřok, po výborné přihrávce Malchárka, ale ani z této šance gól nepadnul. Poslední slovo měli nýdečtí. Minutu před koncem nejprve napálili tyč a následně nás dvakrát za sebou fantastickými zákroky podržel Lamoš. 

Zdroj text: http://www.sokoldobra.cz/



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - R. Konderla [-] , L. Rakowski [-] , A. Brzezina [-] (67. A. Kantor [-] ) , R. Labaj [-] , T. Spratek [-] , D. Strokosz [-] (53. R. Marosz [-] ) , L. Sikora [-] , F. Fryda [-] , R. Tlacháč [-] (85. M. Kluz [-] ) , L. Cienciala [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lamoš [-] - P. Rajnoch [-] , J. Filipčík [-] (81. J. Gryžboň [-] ) , V. Kisza [-] (33. M. Pietroszek [-] ) , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , D. Javorek [-] (67. O. Gryžboň [-] ) , M. Lužný [-] (61. J. Otipka [-] ) , J. Šponiar [-] , L. Papřok [-] , K. Zícha [-] (77. P. Malchárek [-] )

ŽK: 60. R. Tlacháč - 60. D. Javorek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SZKUTA Petr - KLIMEK Tomáš, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.