4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice skolily Zbůch, o vítězi soutěže se rozhodne v posledním kole!


Branky


5. T. Motyka , 18. T. Motyka , 33. M. Mottl , 64. M. Hora - 21. M. Herman
0

 

Domácí zvládli duel na výbornou a nadále mohou živit naději na mistra ligy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky předvedly na podzim parádní přestřelku, když padlo pět branek v závěru zápasu a nakonec se z těsného vítězství radovali hosté. A Vejprnice tři body stvrdily i dnes dalšími. Do zápasu vstoupily aktivně a první trefy se dočkaly již v páté minutě. Mottl vybojoval míč na pravé straně, přihrál přesně do nohy Tomáše Motyky, který levačkou umístil z první svou ránu k tyči. Za další čtvrt hodinku již byli domácí v trháku. Loukota na levé straně prošel svého strážce a oslovil před brankou opět Tomáše Motyku, který rozvlnil síť. Jenže za tři minuty se Zbůch dočkal snížení. Šindelář našel svým centrem v místech mezi malým vápnem a penaltou Milana Hermana, který zápas zdramatizoval. Jenže Vejprnice ještě do přestávky znovu odskočily na rozdíl dvou branek. Matěj Mottl v souboji ve vápně předskočil obránce a zakončil po centru zprava od Takáče.

 

Na šedesát přítomných fanoušků tak mohlo být při nedělním podvečeru o přestávce spokojeno. Navíc se dočkali ještě jedné trefy svých barev. Matěj Hora úspěšně vypálil z velkého vápna Zbůchu, když mu centr předložil po obejití dvou protihráčů Hrubý. Vejprnice tak budou do posledního kola bojovat s Mladoticemi o mistra soutěže, hosté jsou dvanáctí.    

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: "Jsme pochopitelně spokojení s výhrou. V zápase jsme měli více šancí, je tedy zasloužená. Teď se těšíme na poslední kolo!"

TJ Baník Zbůch
Hrdlička Jan: "Hra špatná nebyla, ale měli jsme strašně moc neproměněných šancí. Minimálně pět jich bylo stoprocentních"



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - J. Guldán [-] (46. M. Hora [-] ) , M. Havlas [-] , D. Takáč [-] , M. Mottl [-] , F. Loukota [-] , J. Bernard [-] , P. Loužecký [-] , P. Bárta [-] , O. Herzog [-] , T. Motyka [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - D. Mrázek [-] , M. Šindelář [-] , A. Prokop [-] , M. Herman [-] , F. Paum [-] , J. Hrdlička [-] , J. Veselý [-] (19. T. Bártek [-] ) , J. Jirka [-] , M. Netušil [-] , D. Lorenc [-]

ŽK: 58. P. Loužecký , 70. J. Bernard , 87. P. Bárta - 37. D. Mrázek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - FORNOUS Jan (N), SPILLER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.