0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice uštkly ve druhé půli a jsou opět spolulídrem!


Branky


0

 

Hosté na horké půdě Bezvěrova dokázali odrazit všechny domácí útočné výpady a po vítězství opět dotáhli čelo tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky se utkaly na podzim v rámci jedenáctého kola na půdě Mladotic a lépe si vedli domácí, kteří nakonec vyhráli přetahovanou v poměru 3:2. I dnes bylo utkání vyrovnané, svědčí o tom i bezgólový první poločas, ve kterém byli nebezpečnější Bezvěrovští, ale skórem se jim pohnout nepodařilo. Na padesát přítomných fanoušků si tak na rozuzlení duelu muselo počkat do druhé půle.  

 

 

 

V ní začali iniciativu přebírat hosté, kteří si byli vědomi, že tříbodová výhra je posune do čela. Prakticky přesně po hodině hry také udeřili. Po rozehraném rohovém kopu následoval centr, který hlavou uklidil do sítě František Krofta. Po chvíli po nedovoleném zákroku na druhé straně v pokutovém území odpískal sudí Fillinger pokutový kop, ke kterému se postavil domácí Osvald. Ovšem míč namířil přesně do náruče Koudeleho. Hosté tak naopak v závěru střetnutí stvrdili své vítězství, když vznikla v šestnácte Bezvěrova valná hromada, ze které dorazil kulatý nesmysl za čáru Petr Novotný. Mladotice tak opět s Vejprnicemi okupují čelo tabulky, domácí jsou desátí.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: "Na to, že je soupeř první, bylo utkání po celou dobu velmi vyrovnané. Neproměňovali jsme ale šance a dokonce penaltu, pak těžko můžeme vyhrát. "

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "První půle byla vyrovnaná, domácí měli ale více šancí. My byli trochu lepší ve druhém poločase, přidali i góly, ovšem rozhodla chycená penalta za stavu 1:0."



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - J. Jakimčuk [-] , P. Šulc [-] , P. Královec [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Osvald [-] , J. Petrů [-] , P. Bubník [-] , M. Metlický [-] , P. Šulc [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] (72. V. Sebránek [-] ) , T. Kučera [-] , P. Berka [-] - O. Šiml [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] (87. P. Krejčí [-] ) , Z. Slach [-] - F. Krofta [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 35. J. Šulc , 71. T. Petrů - 32. D. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - PYTÁK Václav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.