Kožlany zvládly dohrávku ve velkém stylu!


Branky


0

 

Domácí v cestě za veledůležitými body neklopýtli a po jasné výhře jsou již dvanáctí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kožlany uspěly na půdě soupeře na podzim těsně 3:2 v penaltovém rozstřelu a jarní odvetě potěšily své fanoušky ještě lepším výsledkem. Do utkání vstoupili domácí aktivněji a již ve dvacáté minutě se mohli začít radovat ze vstřelené branky. Miloš Kulhánek dostal v pokutovém území Trnové příliš mnoho prostoru a zamířil tak v klidu přesně k tyči. Více se toho ale již do prvního poločasu nevešlo a vše tak měla rozseknout až půle druhá.

 

V té nejprve hostující Mazák uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Toho Kožlany využily poměrně brzy. Špatný odkop obránce soupeřů využil Jan Hromada a sám před Finklarem nezaváhal. Za další tři minuty bylo s hosty ještě hůře. Na konci přečíslení stál Ladislav Štrunc a zamířil přesně na vzdálenější tyč. Posléze byl v šestnáctce nedovoleně atakován Miloš Kulhánek a sám i nařízený pokutový kop proměnil. Definitivní tečku udělal za duelem v samotném závěru Jaroslav Jícha po dvou minutách pobytu na hřišti, kterému na malé vápno naservíroval přihrávku bratr Petr.      

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Pro nás to byl hodně důležitý zápas a řekl bych, že jsme ho zvládli dobře. Byli jsme po většinu utkání lepší, jen bylo otázkou času, kdy dáme góly. Ty sice přišly až v závěru, ale podle mě zaslouženě."

TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: "I když to tak podle výsledku nevypadá, utkání bylo poměrně hodně vyrovnané. Nám zlomilo vaz vyloučení, v závěru už nám to tam pak napadalo."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANG Josef - REIPRICH Václav (N), KLIK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.