Vejprnice uhájily první místo na horké půdě Křelovic!


Branky


1

Domácí dokázali udržet na uzdě lídra tabulky, utkání po základní hrací době vítěze nenašlo a rozhodovat tak musely až pokutové kopy.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice skolily Křelovice na podzim na své půdě těsně 1:0 a málo branek viděli diváci i dnes. Těch se při sobotním odpoledni přímo na stadionu sešlo kolem šedesáti. První velkou šanci si zapsali hosté, když Mottl uháněl na domácí svatyni ze strany, ještě se rozhodl přihrávat, ale došlo k podběhnutí. A tak se opět potvrdilo otřepané "nedáš-dostaneš." Kyprý přihrávkou alá Rosický našel šajtlí mezi obránce naběhnutého Petra Vacína, který kulatý nesmysl uklidil k tyči. Přesto se nakonec odcházelo do kabin za nerozhodnutého stavu. V závěru úvodního dějství totiž Herzog vybojoval loptičku na hranici pokutového území, poslal jej do běhu na Petra Loužeckého, který z první z dobrých třiceti metrů přízemní dělovkou propálil Hebíka.

 

 

 

Ve druhé půli již bylo postupem času čím dál tím více jasné, že kdo dá gól, nakonec vyhraje. Blízko k tomu byli hosté, ale selhali. V osmdesáté minutě prošel Bernard přes tři protihráče, namazal na své dva osamocené spoluhráče kolem gólmana na malé vápno před prázdnou branku, ovšem Motyka jen přihlížel, jak Havlas před ním přestřelil. Utkání tak dospělo do pokutového rozstřelu, ve kterém měli vítězství na kopačkách domácích, když jejich brankář jeden vejprnický pokus lapil. Jenže Tabaček přestřelil a pokračovalo se. Nakonec se jednou zaskvěl chycenou penaltou i Loužecký a protože jeho spoluhráči již neselhali, mohli se začít radovat ze zisku důležitého bodu navíc.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Byl to zápas, který se musel divákům líbit, opravdu nadprůměrné utkání. Remíza je spravedlivá, akorát je škoda, že v penaltovém rozstřelu jsme neuspěli, protože jsme kopali rozhodující penaltu, ale přestřelili. Pak už to bylo buď a nebo."

SK Slavia Vejprnice B
Viktora Josef: "Bylo to vyrovnané, bojovné a důrazné utkání. Po průběhu jsme se dvěma body spokojeni. Tady odtud se počítají."



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] , M. Blažek [-] - J. Zeman [-] (82. M. Nechutný [-] ) , P. Vacín [-] (75. M. Stránský [-] ) , V. Tyr [-] , Z. Tabaček [-] , P. Rabada [-] , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] , J. Gengel [-] (65. M. Hrneček [-] ) , T. Blažek [-]

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - J. Guldán [-] (26. L. Míčko [-] ) , T. Motyka [-] , D. Takáč [-] , M. Mottl [-] , F. Loukota [-] , J. Bernard [-] , P. Loužecký [-] (91. J. Žemlička [-] ) , P. Bárta [-] , O. Herzog [-] , M. Hrubý [-] (46. M. Havlas [-] )

ŽK: 44. V. Komárek , 74. P. Rabada , 77. J. Zeman , 89. J. Gengel - 67. T. Motyka , 81. J. Bernard .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Karel - HÁJEK Karel (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 6. 2016 12:50
Zápas vyrovnaný, bojovný, místy krásné akce, ale až na některé docela dost nebezpečné zákroky ,,vejprnických hvězd,, . Nutno podotknout, že Křelovice hrají na vypůjčeném hřišti v Úněšově a ne jak všichni mylně uvádíte v Křelovicích! Na závěr je zajímavé říci, že při penaltovém rozstřelu měl definitivu zápasu na kopačkách p. Komárek (bývalý hráč Vejprnic) a při páté serii stačilo proměnit jenže jindy neomylný penaltový exekutor pro mnohé nepochopitelně přestřelil.