Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch opět zaválel, jasně skolil Kozolupy!


Branky


0

 

Domácí prožívají malou renesanci a po čtyřgólové kanonádě zapisují další body do tabulky!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zbůch si na podzim na tehdejšího lídra z Kozolup vyšlápl navíc na jeho hřišti v poměru 4:3, když dokonce otočil dvoubrankové manko. A stejný počet branek dokázal nastřílet i dnes. Přesto lépe začali hosté. Ti se hned čtyřikrát řítili sami na gólmana domácích Chriena, ten ovšem dokázal ve všech případech svůj tým podržet. Zuby si tak na něm vylámali Čech, Tejc, Fryč i Macher. A tak platilo otřepané nedáš - dostaneš. František Paum to vzal na sebe, prošel z levé strany do střelecké pozice a podél obránce i gólmana trefil přesně na vzdálenější tyč. Necelá stovka přítomných fanoušků tak mohla být o přestávce spokojena, k vítězství ovšem bylo ještě daleko.

 

Přiblížil jej po hodině hry Jaroslav Veselý, který zakončoval rychlý ťukes svých barev z malého vápna. Za sedm minut přidal pojistku Michal Šindelář, který opět se spoluhráči vyšachoval otevřenou obranou Kozolup. Stejný hráč po chvilce i dodal výsledku definitivní podobu, když využil kombinace až prakticky do prázdné. Zbůch tak již poskočil na dvanáctou příčku, ovšem dva body zpět ztrácejí Kožlany mají duel k dobru. Hosté jsou sedmí.    



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: "Malinko jsme podcenili začátek, asi i pod vědomím toho, že soupeř přijel v oslabení. Hosté byli lepší v přechodu do útoku, hodně nás podržel gólman. Ve druhé půlce soupeř odpadl a my předvedli povedený výkon, pěkný kombinační a jednoduchý fotbal."

TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: "Zasloužené vítězství domácích. Přesto jsme měli v prvním poločase spoustu stoprocentních šancí a rozhodl vynikající výkon gólman. My jsme se po druhé brance sesypali



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - M. Šindelář [-] , L. Vladař [-] (28. J. Hašek [-] ) , A. Prokop [-] (88. J. Šrajber [-] ) , M. Herman [-] , F. Paum [-] , J. Hrdlička [-] , J. Veselý [-] , J. Jirka [-] , M. Netušil [-] , D. Lorenc [-]

TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - M. Frič [-] , M. Janko [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-] - M. Mráz [-] , P. Hausdorf [-] , T. Procházka [-] , M. Brabec [-] (78. M. Maštalíř [-] ) , P. Macher [-] (78. F. Stehlík [-] ) , T. Davídek [-] (46. T. Coyne [-] )

ŽK: 19. T. Davídek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RAUCH Pavel - SPILLER Richard (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.