3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany vyválčily v Mladoticích bod!


Branky


0

 

Domácí v utkání, kde se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, nakonec svého soka zlomili až v penaltové rozstřelu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kožlanům se na lídra soutěže daří, na podzim jej na svém hřišti skolily 6:1, dnes opět dokázaly urvat alespoň bod. Přitom zápas se málem ani neodehrál. Hřiště bylo značné podmáčené, na spoustě místech stála voda. Týmům se hrát příliš nechtělo, ale sudí Oliverius byl jiného názoru, a tak se šlo do boje. Místo fotbalu se ale hra změnila v boj a hru ve vzduchu. Přesto v závěru úvodního poločasu byli diváci odměněni dvěma góly. Skóre otevřel hostující Jan Hromada, který se u rohového praporku zbavil svého strážce a vydal se směr branka, sólo zakončil překonáním Koudeleho z úhlu. Jenže Mladotice odpověděly prakticky vzápětí. Hostující obrana nedobře odvrátila centr ze standartní situace soupeře, míče se zmocnil Ondřej Jánský a udal tak přestávkový výsledek.   

 

Necelá stovka přítomných fanoušků navíc v pětašedesáté minutě mohla oslavovat obrat v duelu. Daniel Urban pláchl hostující obraně a vyběhnutého gólmana Kozlera přeloboval. Další starost přišla pro Kožlany vzápětí, když Tomáš Kříž neunesl tvrdý zákrok na svou osobu a rozhodl se soupeři vyčinit úderem pěstí. Pro takové jednání hlavní arbitr samozřejmě neměl pochopení a pochopitelně následovala rovnou karta červená. I tak ale zvládly Kožlany zápas poslat k penaltovému rozstřelu. Švambergův centr ze standartky odvrátili domácí jen k Janu Špačkovi, který kulatý nesmysl pohotové napálil do sítě.    

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím, ti byli v proměňování stoprocentní. A protože jejich gólman Koudele vyzrál na dva střelce Kožlan, zůstal druhý bodík po výsledku 4:2 a 3:2 celkově v Mladoticích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "Skoro neregulérní terén, bylo to na vodě. Zápas byl vyrovnaný i díky tomu stavu hřiště, nebyl to fotbal, spíše nakopávána, protože všude stála voda."

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Bylo to opravdu těžké hrát. Byl to hodně boj a za zodpovědný výkon jsme si bod zasloužili."



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Krejčí [-] (66. V. Sebránek [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , P. Berka [-] - O. Šiml [-] , O. Jánský [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - Z. Slach [-] , D. Urban [-] -

TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - J. Švamberg [-] , J. Vlček [-] , L. Štrunc [-] , V. Lehner [-] - J. Špaček [-] , A. Čížek [-] , M. Kulhánek [-] , J. Koura [-] , T. Kříž [-] - J. Hromada [-]

ŽK: 7. R. Kučera - 36. J. Hromada , 37. J. Vlček , 73. M. Kulhánek . ČK: 75. T. Kříž .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - HAUZNER Jiří (N), TUPÝ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.