4:2
(1:0)
47. L. Kyprý
67. L. Kyprý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy vyzrály na Křelovice!


Branky


7. V. Tugui , 49. J. Čech , 55. V. Tugui , 85. J. Čech - 47. L. Kyprý , 67. L. Kyprý (p.)
0


Hned tři hráči se v zápase prosadili dvakrát, radovali se ovšem pouze domácí Tugui a Čech.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba soupeři na podzim svedli v rámci desátého kola vyrovnanou bitvu, na jejímž konci se radovali domácí po výsledku 3:2. A dnes se Kozolupy pomstily. Již v sedmé minutě Tugui Valentin Romulus napřáhl ke střele zpoza vápna a otevřel střelecký výčet střetnutí. Za hosty mohl odpovědět Gruber, jeho ránu ale zastavilo břevno. Více se toho ovšem již do první půle nevešlo a na sto přítomných fanoušků tak muselo na góly vyčkat do druhého poločasu.

 

 

 

 

V té hned po sto dvaceti vteřinách udeřily Křelovice, když rychlou akci zakončil Luděk Kyprý. Jenže prakticky vzápětí zůstal nedobře obsazený metr před bránou hostů Jakub Čech a domácí opět vedli. Klid dodal na kopačky svých barev opět Tugui Valentin Romulus, který se rovněž prosadil účinnou dorážkou. Naději ještě pro Křelovice vytesal Luděk Kyprý z pokutového kopu, ale definitivní podobu dal výsledku třetí dvougólový střelec zápasu Jakub Čech střelou zpoza vápna. Hosté se již na dostřel nedostali, podruhé totiž orazítkovali břevno. Domácí tak nakonec berou všechny body a jsou šestí, Křelovice deváté.   

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: "Hra byla vyrovnaná, ale my měli více střeleckého štěstí."

TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Po většinu zápasu jsme měli více ze hry, dali jsme i dvě břevna a gól, který nebyl uznaný. Ovšem domácí by nás mohli vyučovat v efektivitě, vytěžili z minima maximum."



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - M. Frič [-] , V. Tugui [-] , M. Janko [-] (85. T. Procházka [-] ) - P. Tejc [-] , J. Čech [-] - V. Kovář [-] , T. Davídek [-] (68. P. Macher [-] ) , P. Pancurák [-] , R. Tauš [-] , M. Maštalíř [-]

TJ Jiskra Křelovice
M. Bartoš [-] - J. Zeman [-] , P. Vacín [-] (69. T. Blažek [-] ) , V. Tyr [-] , Z. Tabaček [-] , P. Rabada [-] , P. Masák [-] , L. Kyprý [-] (80. M. Hrneček [-] ) , V. Komárek [-] , J. Gruber [-] , J. Gengel [-]

ŽK: 61. J. Sandru , 80. J. Čech - 45. V. Komárek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ŘEHOŘ Josef (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.