Vejprnice se dotáhly na čelo půltuctem!


Branky


0

 

Vejprnice rozjely v Kožlanech devítigólové galapředstavení, po jehož konci zapisují na své konto všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice na podzim v devátém kole vyprovodily Kožlany ze svého hřiště po výsledku 6:0 a půltucet se jim podařilo nastřílet i v odvetě na půdě soupeře. Vydařil se jim hlavně začátek, kdy se již po necelé čtvrt hodině zapsal na listinu střelců Matěj Mottl, když vypíchl míč stoperovi soupeře a pelášil sám na bránu. Neuběhlo ani sto dvacet vteřin a Slavia byla v pohodlném trháku. Marek Havlas dostal příhru do vápna a prosadil se ranou na zadní tyč. Ve dvacáté minutě již bylo s Kožlany ještě hůře.  Motyka zahrával rohový kop, posadil míč přesně na hlavu Josefa Bernarda, který zamířil přesně do šibenice. Navíc přišla pro domácí další pohroma, když se dvakrát během chvíle zažlutil opřed očima Adama Čížka. I tak ale zvládly Kožlany do poločasu alespoň korigovat.  Přestože je v zápise jako střelec psaný Hromada, není tomu tak. Byla to však jeho akce, když se prokličkoval do vápna a předložil před prakticky prázdnou branku neobsazenému Ladislavu Štruncovi. 

 

Zkraje druhé půle potěšila padesátku přítomných fanoušků divoká přestřelka, kdy se během chvíle oba celky prosadily hned dvakrát. Za domácí vždy pálil Jiří Šnajdr. Nejprve se ve vápně v nepřehledné situaci dostal k balónu, zbavil se protihráče a křižnou střelou korigoval na 2:5, na 3:5 poté snižoval po obráni obránce Vejprnic o kulatý nesmysl  a následném proměnění samostatného úniku.  To hosté se stejně jako v prvním dějství prosadili třikrát. Vše začal Tomáš Motyka, kterému prodloužil autové vhazování hlavou do dobré pozice Loukota. Po chvilce Takáč centroval do vápna, ovšem domácí hráč si nešťastně přes gólmana srazil loptičku do vlastní sítě. Definitivní podobu výsledku dal  Matěj Mottl, kterému sklepl Takáč Míčkův centr prakticky před prázdnou bránu.  Vejprnice se tak bodově dotahují na špici na Mladotice, Kožlany jsou dvanácté.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Zvláštní zápas. Rychle za sebou jsme dostali tři branky, k tomu přišlo vyloučení. Neměli jsme pak již co ztratit, zápas byl z obou stran otevřený, ale my dělali až příliš mnoho chyb."

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: "Spokojenost je s body, v útočné fázi to bylo dobré. Ale tři obdržené branky nás mrzí, protože byly po velkých individuálních chybách."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: WALTER Ladislav - FIALA Pavel (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.