Blatnice vyválčila ve Vejprnicích bod!


Branky


76. M. Hora - 37. Z. Kasl
0

 

Domácí díky zvládnutému penaltovém rozstřelu zapisují dva body, díky kterým se udrželi na jediný rozdíl od vedoucích Mladotic.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice na podzim uspěly v Blatnici nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a málo branek padlo v souboji obou celků i nyní. Domácí na svého soka vlétli hned od prvních minut, ovšem dobrou příležitost ve vedoucí trefu neproměnil Hora a po chvilce Loukota trefil tyč. A tak platilo otřepané "nedáš-dostaneš." Kasl nacentroval do vápna, kde se do míče hlavou opřel David Rubáš a kulatý nesmysl zastavila až síť za Kovaříkem. V zápise je tedy Kasl uveden jako střelec branky chybně. První poločas již další branku nepřinesl a na padesát přítomných diváků mohlo o přestávce pouze doufat, že jejich barvy duel otočí. 

 

 

 

A to se také stalo, ale Blatnice domů s prázdnou také neodjela. V šestasedmdesáté minuty potěšil své fanoušky Matěj Hora. Ten po propadnutí míče hostující obranou pelášil sám na Filipa, kterému nasadil kličku a zakončil tak prakticky do prázdné. Více toho již ale domácí ze svého tlaku nevyužili a rozhodnout tak vše musely pokutové kopy. V nich se oba gólmani jednou zaskvěli, ale protože hosté navíc jednou překopli, mohly se Vejprnice začít radovat z vítězství 7:6 a 2:1 celkově. Jsou tak druhé, Blatnice je devátá.   

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: "Já si myslím, že jsme si zasloužili vyhrát, hlavně ve druhé půli jsme byli jasně lepší , ale bohužel jsme neproměnili příležitosti. I tak ovšem musím kluky pochválit, výkon byl dobrý."

TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: "Soupeř měl víc ze hry, více držel míč i měl více šancí. Naší bojovností i štěstím jsme uhráli bod a penalty jsou loterie."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - FORNOUS Jan (N), MESTL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.