V. Tugui 6.
V. Tugui 14.
V. Tugui 57. (p.)
P. Tejc 73.
J. Sandru 90. (p.)
5:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy odčinily nezdary, fanoušky potěšily pěti góly!


Branky


6. V. Tugui , 14. V. Tugui , 57. V. Tugui (p.) , 73. P. Tejc , 90. J. Sandru (p.) - 55. J. Hromada , 86. L. Tupý
0

 

Domácí berou za pět nastřílených branek tři body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kozolupy na podzim v Kožlanech uspěly v poměru 5:0 a stejný počet branek nakonec dnes nastřílely opět. K dnešnímu vítězství vykročili již v šesté minutě, když Tugui Valentin Romulus střelou z vápna překonal Kozlera. Stejný hráč navíc za nedlouho poté stál na konci kombinační akce svých barev a pohodlný náskok byl na světě. Ten vydržel až do poločasu, více než padesát přítomných fanoušků tak jistě muselo být spokojeno.

 

 

 

Zkraje druhé půle ovšem Kožlany vrátil do hry Jan Hromada, který si zaběhl za obranu soupeře a gólmana Sandru přeloboval. Jenže neuběhly ani dvě minuty a zkompletovaným hattrickem svůj tým uklidnil Tugui Valentin Romulus, když bezpečně proměnil pokutový kop. Sudí následně  na penaltový puntík ukázal i na druhé straně, ovšem Kříže Sandru vychytal. Pojistku tak naopak dal na vítězství Kozolup Petr Tejc, jenž úspěšně vystřelil z vápna. Kožlany ještě zvládly výsledek zkorigovat, když Luboš Tupý poslal odražený balón k tyči. Definitivní podobu skóre dal v samotném závěru střetnutí gólman Julian Sandru, který proměnil pokutový kop. Kozolupy jsou tak šesté, Kožlany jedenácté.    

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: "Utkání se rozhodlo za stavu 2:1. My penaltu na 3:1 proměnili, soupeř nikoliv a následně jsme to již dotáhli do vítězného konce."

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Myslím si, že do tři čtvrtě zápasu jsme nehráli špatně. Ale neproměnili jsme šance, kterých jsme měli na dva zápasy a naopak jsme inkasovali z brejků a penalt."



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-] , M. Maštalíř [-] (88. T. Procházka [-] ) , V. Tulačka [-] , F. Stehlík [-] , M. Janko [-] , V. Tugui [-] (84. P. Mráz [-] ) , M. Beneš [-] (58. V. Kovář [-] ) , P. Hausdorf [-] (77. J. Roda [-] ) , M. Frič [-]

TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - J. Švamberg [-] , L. Tupý [-] , L. Štrunc [-] , J. Vlček [-] - M. Kulhánek [-] , J. Koura [-] , M. Melichar [-] (41. J. Špaček [-] ) , A. Čížek [-] - T. Kříž [-] , J. Hromada [-]

ŽK: 8. F. Stehlík , 71. V. Tugui - 21. M. Melichar , 71. A. Čížek .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: KRAUZ Jan - DAVÍDEK Tomáš (N), FIALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.