Vejprnice využily zaváhání soupeřů, soutěž má tři lídry!


Branky


51. M. Adam - 69. F. Loukota
0

 

Hosté vyválčili na půdě Hařmanovy Hutě dva body, které akorát stačí na srovnání s vedoucími Mladoticemi a Ledcemi na čele tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Heřmanova Huť dokázala na podzim na půdě lídra otočit nepříznivý vývoj zápasu z 0:3 na 4:3 po penaltách a i dnes s týmem z popředí neodcházela s prázdnou. V první půli se diváci dočkali jediné branky. To se prosadil hostující Havlas, ovšem radost Vejprnicím zkazil zvednutým praporkem pomezní rozhodčí. Na sto přítomných fanoušků tak mohlo nadále věřit v zisk bodů proti jednomu z nejlepších týmů soutěže.

 

 

Ještě blíže k tomu byly jejich barvy po chvilce ve druhé půli. Cejthamr vybídl ke skórování Martina Laka, který křižnou střelou překonal Loužeckého v brance soupeře. (Ano, je to tak, Adam je v zápise o utkání zapsán jako střelec chybně). V devětašedesáté minutě ovšem hosté srovnali. Hora nacentroval ze strany na zadní tyč, kde již číhal Filip Loukota a do protipohybu Sladkého jej hlavičkou přeloboval. Po chvilce mohl dokonat obrat v zápase Takáč, ovšem svou ranou pouze orazítkoval tyč domácí svatyně. když pak v samotném závěru sudí Nesvadba nevyslyšel domácí volání po penaltě po ataku na Cejthamra, dospělo utkání k rozstřelu.

 

V něm byli nakonec úspěšnější hosté. Oba gólmani se sice jednou zaskvěli, domácí však navíc přidali břevno a po výsledku 5:4 a 2:1 celkově se tak nakonec radují Vejprnice, které bodově dotáhly na čele Ledce a Mladotice, Heřmanova Huť je pátá.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: „Hosté nám to vrátili z podzimu, kdy my jsme vyrovnávali a nakonec rozhodli v penaltovém rozstřelu.“

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Vyrovnané utkání plné nepřesností, pomohl tomu i nekvalitní terén.“



Počet diváků: 90. Rozhodčí: NESVADBA Karel - PÁLEK Michal (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.