Přestřelku rozhodly penalty!


Branky


5. M. Hora , 67. F. Loukota , 83. M. Hora - 29. M. Dudík (p.) , 33. P. Staškovič , 77. T. Šoul
0

 

Duel dvou celků z první poloviny tabulky nakonec rozčísly penalty, diváci v základní hrací době viděli šest branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice dokázaly na podzim v Líních uspět v penaltovém rozstřelu a dnes se historie opakovala. S tím rozdílem, že nyní padlo o šest branek více. Domácí vstoupili do utkání lépe a také se dostali zaslouženě do vedení. Již v páté minutě byl v dobré střelecké pozici poslán k zemi Matěj Hora, který se sám postavil k rozehrání volného přímého kopu a trefil ideálně. Po půl hodině hry ale bylo srovnáno. Sudí Vocelka pískl pokutový kop po lehkém kontaktu na hostujícího Antoše, míč se na danou značku postavil Martin Dudík a nezaváhal. Za necelých pět minut byl již stav příznivější pro Líně. Ty zatáhly balón ze své vlastní půlky až do šestnáctky domácích, kde se po drobné skrumáži nejlépe zorientoval Pavel Staškovič a jeho barvy vedly. Více se toho již do první půle nevešlo a na sto přítomných fanoušků očekávalo od druhého poločasu obrat. 

 


 

V něm se v sedmašedesáté minutě hosté dopustili na malém vápně sestřelení Havlase a penaltu proměnil Filip Loukota. Jenže za nedlouho poté byly Líně opět o krok dál. V nepřehledné situaci ve vápně Vejprnic přistál kulatý nesmysl u Tomáše Šouly a jeho střelu zastavila až síť. Zápas nakonec dospěl k penaltovému rozstřelu zásluhou Matěje Hory. Po nepřímém kopu Loukoty si dnes dvougólový střelec pro sebe míč uzmul na hranici pokutového území a zařídil dělbu bodů ranou na zadní tyč.

 

V penaltách o bonusový bodík se střelcům dařilo, až v poslední páté sérii se zaskvěl domácí gólman Loužecký a jeho barvy tak nadále drží kontakt s vedoucím duem - Ledce, Mladotice. Hosté jsou ve středu průběžné tabulky.    

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Do třicáté minuty jsme měli rozhodnout, měli jsme převahu i spoustu šancí, ale dali jsme jen jeden gól. Pak jsme, jako vždy na jaře, udělali dvě hrubé chyby a pak to zachraňovali do dvou bodů.“

TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: „Náš nejlepší zápas, i když jsme padli v penaltách. Herně to bylo skvělé, dalo se na to koukat, začátek byl akorát hektický. Byl to kolektivní výkon, jen škoda, že jsme dvakrát neudrželi vedení.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOCELKA Milan - FORNOUS Jan (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.