Divoký západ! Vítěze určilo osm branek!


0

 

Jako na Divokém západě vypadal duel ve Zbůchu, který nakonec pěti góly ovládly Kožlany.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zbůch na podzim dobyl Kožlany v poměru 3:1, ty se tak dnes pomstily. Lépe ovšem začali domácí. Již po zhruba pěti minutách hry vlétl Zbůch do otevřené obrany soupeře a celou akci zakončil Jaroslav Pavlíček. Jenže prakticky ihned po rozehrání si Tomáš Kříž naběhl na kolmici za obranu od Šnajdra a poslal gólmana Straku na druhou stranu. Za další zhruba čtvrthodinku byli domácí opět o krok napřed. Rychlý protiútok zakončil dorážkou Jaroslav Veselý. Do kabin se ale přeci jenom šlo za nerozhodnutého stavu. V závěru prvního poločasu hostující gólman Kozler udělal dlouhý nákop, domácí bek jej podskočil a vyslal tak do slibné příležitosti Jiřího Šnajdra, který prostřelil Straku.

 

 

 

Na padesát přítomných fanoušků mohlo i ve druhé půli slavit rychlou trefu svých barev. Hosté opět propadli v obraně, do které vletěl Zbůch jako velká voda a celou situaci úspěšně završil Jan Hrdlička. Kožlany odpověděly po deseti minutách. Chybou v rozehrávce vyslali domácí Miloše Kulhánka do úniku ze strany a ten zakončil na zadní tyč. Za nedlouho poté hosté dokonali obrat. Tomáš Kříž zachytil rozehrávku Straky a následně jej přeloboval. Definitivní pečeť na cenné vítězství dal Jan Hromada, kterého vyslala do sóla další špatná rozehrávka zápasu a tváří v tvář gólmanovi vše vyřešil pokusem na přední tyč. Kožlany jsou tak aktuálně jedenácté, Zbůch jen o příčku a dva body zpět.       

   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: „My jsme tvořili a oni dávali góly. Byli bojovnější, více si to zasloužili. My nehráli dobře.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Diváci viděli neobvykle otevřený zápas s mnoha šancemi na obou stranách. My nebyli lepší, ale podržel nás brankář a byli jsme úspěšnější v trestání chyb v obraně.“



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - SPILLER Richard (N), VLK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.